Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avatar club oil&torta
vamos Tactiek quattrotretre+
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gianniotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Radice is nu in balbezit. Gianniotas verovert de bal door een tackle van achteren. Gianniotas haalt uit met een fantastische trap. Grigoryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - oil&torta 1:0

13e minuut.
Lodati rent richting de bal. Bochinsky rent richting de bal. Lodati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lodati krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lodati draait met de bal, schiet en ... Corrado onderschept slim de pass. Shalunts met een sublieme pass. Gianniotas rent richting de bal. Gianniotas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Shalunts heeft problemen om de bal te vangen. Bignami is nu in balbezit. Shalunts onderschept slim de pass. Gianniotas is nu in balbezit. Gianniotas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ortigoza rent richting de bal. Grozdanovski rent richting de bal. Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
avatar club - oil&torta 1:1

31e minuut.
Grozdanovski geeft de bal voor. Keloğlu kopt de bal weg. Murray met een sublieme pass. Affabile geeft de bal voor. Lodati maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Lodati is nu in balbezit. Ebbinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodati begaat een overtreding. Ebbinge roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ebbinge kan niet meer verder spelen. Parajón komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Parajón speelt de bal door. Shalunts is nu in balbezit. Shalunts passt de bal met de wreef. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Grigoryan bokst de bal weg. Daar is Doszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 45%, oil&torta 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avatar club - oil&torta 1:1

50e minuut.
Murray is nu in balbezit. Murray geeft een lange en hoge pass. Radice bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Grigoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bochinsky is nu in balbezit. Bignami rent richting de bal. Grozdanovski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bochinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bochinsky schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Corvers rent richting de bal. Doszko probeert naar een medespeler te passen. Radice is nu in balbezit. Gianniotas is nu in balbezit. Gianniotas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Corvers speelt de bal door. Szita is nu in balbezit. Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - oil&torta 2:1

73e minuut.
Corvers rent richting de bal. Corvers passt de bal met de wreef. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Shalunts rent richting de bal. Shalunts geeft een hoge lob. Dyowe Roig bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - oil&torta 3:1

88e minuut.
Keloğlu is nu in balbezit. Keloğlu met een sublieme pass. Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 51%, oil&torta 49%.
avatar club - oil&torta 3:1