Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oil&torta WEEDSjoint
quattrotretre+ Tactiek 3pgds
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten outstanding
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


5e minuut.
Hénon passt de bal in één keer door. Balseiro is nu in balbezit. Balseiro passt de bal met de wreef. Lemmi rent richting de bal. Lemmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Acone bereikt de bal nog maar net als eerste. Acone passt de bal in één keer door. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl schiet op doel. Grigoryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lodati is nu in balbezit. Abbiati verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru is nu in balbezit. Cojocaru draait met de bal, schiet en ... Scotto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Doszko passt de bal met de wreef. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen. Grabiński passt de bal zonder na te denken. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl draait met de bal, schiet en ... Grigoryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi schiet op doel. Hénon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Roura speelt de bal door. Daar is Lemmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmi geeft een lange en hoge pass. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński haalt uit met een fantastische trap. Grigoryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tornesi geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vásárhelyi met een snelle inworp. Balseiro speelt de bal door. Keloğlu geeft de bal voor. Lodati rent richting de bal. Lodati schiet op doel. Scotto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vásárhelyi probeert de bal aan de voet te houden. Vásárhelyi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Savia de bal onder controle te krijgen. Praahl is nu in balbezit. Praahl schiet op doel. Grigoryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 0:1

34e minuut.
Vásárhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásárhelyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Celmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 0:2

36e minuut.
Acone geeft de bal voor. Affabile rent richting de bal. Abbiati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Abbiati krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Balseiro heeft problemen om de bal te vangen. Balseiro passt de bal met de wreef. Grabiński rent richting de bal. Grabiński draait met de bal, schiet en ... Grigoryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oil&torta 58%, WEEDSjoint 42%.
oil&torta - WEEDSjoint 0:3

51e minuut.
Roura speelt de bal door. Tornesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi probeert naar een medespeler te passen. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Lemmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer verovert de bal door een tackle van achteren. Celmer passt de bal zonder na te denken. Lodati rent richting de bal. Lodati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Affabile kopt de bal weg. Abbiati geeft een lange en hoge pass. Tornesi kopt de bal weg. Lemmi is nu in balbezit. Lemmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Inworp. Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornesi onderschept slim de pass. Tornesi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Balseiro rent richting de bal. Balseiro passt de bal met de wreef. Praahl is nu in balbezit. Grabiński rent richting de bal. Grabiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Hénon geeft de bal voor. Abbiati probeert de bal aan de voet te houden. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru haalt uit met een fantastische trap. Scotto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 1:3

65e minuut.
Abbiati probeert naar een medespeler te passen. Praahl is nu in balbezit. Praahl passt de bal in één keer door. Lemmi rent richting de bal. Lemmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 1:4

68e minuut.
Grabiński rent richting de bal. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl passt de bal in één keer door. Lemmi is nu in balbezit. Lemmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pinotti komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Praahl rent richting de bal. Praahl draait met de bal, schiet en ... Grigoryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 1:5

73e minuut.
Acone bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszko onderschept slim de pass. Oleszko geeft een lange en hoge pass. Praahl rent richting de bal. Praahl schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu probeert naar een medespeler te passen. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 2:5

79e minuut.
Klungelig pakt Celmer de bal. Praahl rent richting de bal. Grabiński rent richting de bal. Lemmi is nu in balbezit. Lemmi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pinotti passt de bal met de wreef. Praahl is nu in balbezit. Tornesi rent richting de bal. Tornesi haalt uit met een fantastische trap. Grigoryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 2:6

88e minuut.
Lodati controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pinotti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Praahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Praahl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 2:7

90e minuut.
Roura speelt de bal door. Tornesi met een sublieme pass. Grabiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiński geeft de bal voor. Lemmi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
oil&torta - WEEDSjoint 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oil&torta 57%, WEEDSjoint 43%.
oil&torta - WEEDSjoint 2:8