Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.15
  • Stadion: Milla Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 19656
Milla decima-mas
2terz2att Tactiek defend
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.5 gemiddelde waardering 54.4
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Maldi met de inworp. Doll rent richting de bal. Doll passt de bal met de wreef. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Milla - decima-mas 0:1

14e minuut.
Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll geeft een hoge lob. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Milla - decima-mas 0:2

23e minuut.
Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zagumny ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zagumny naar de kleedkamers voor een vroege douche. Çokay raakt geblesseerd tijdens het duel. Çokay neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Panagiotou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Illán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Illán probeert naar een medespeler te passen. Humulescu rent richting de bal. Humulescu draait met de bal, schiet en ... Panagiotou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milla - decima-mas 0:3

34e minuut.
Würtz passt de bal in één keer door. Filemon rent richting de bal. Filemon speelt de bal door. Engel rent richting de bal. Engel haalt uit met een fantastische trap. Tagliaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milla 58%, decima-mas 42%.
Milla - decima-mas 0:3

46e minuut.
Schaufler komt het veld opgelopen. Ruppert komt het veld opgelopen. Sliacky komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Filemon passt de bal met de wreef. Schaufler is nu in balbezit. Nikopolidis maakt een afschuwelijke overtreding. Nikopolidis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Jaško geeft de bal voor. Inworp. Babos met een snelle inworp. Filemon rent richting de bal. Filemon geeft de bal voor. Tagliaro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Engel is nu in balbezit. Engel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milla - decima-mas 1:3

61e minuut.
Schaufler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Illán rent richting de bal. Illán passt de bal met de wreef. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu draait met de bal, schiet en ... Panagiotou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Engel is nu in balbezit. Sliacky is nu in balbezit. Nikopolidis begaat een overtreding. Sliacky is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filemon wilt de vrije trap nemen. Tagliaro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Doll onderschept slim de pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu passt de bal met de wreef. Çokay rent richting de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milla 51%, decima-mas 49%.
Milla - decima-mas 1:3