Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.15
  • Stadion: JJStorm Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3496
JJStorm IMBRANATI 2015
luca Tactiek chip 2
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 53
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Şofariu geeft een hoge lob. Rusek bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza begaat een overtreding. Soza krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Perczak is nu in balbezit. Perczak speelt de bal door. Echterhoff met een sublieme pass. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Echterhoff probeert naar een medespeler te passen. Perczak heeft problemen om de bal te vangen. Perczak passt de bal zonder na te denken. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adrianov verovert de bal door een tackle van achteren. Jeanneau is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:1

26e minuut.
Şofariu geeft de bal voor. Inworp. Soza met de inworp. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff geeft een lange en hoge pass. Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:2

30e minuut.
Echterhoff passt de bal met de wreef. Perczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak met een sublieme pass. Adrianov is nu in balbezit. Adrianov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Perczak met een snelle inworp. Echterhoff probeert naar een medespeler te passen. Moga bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek verovert de bal door een tackle van achteren. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:3

37e minuut.
Soza is nu in balbezit. Soza passt de bal zonder na te denken. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Flemming, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soza is nu in balbezit. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:4

39e minuut.
Flemming speelt de bal door. Esteban Granados is nu in balbezit. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Esteban Granados onderschept slim de pass. Esteban Granados draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Nevens passt de bal in één keer door. Perczak geeft een hoge lob. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJStorm 67%, IMBRANATI 2015 33%.
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:5

49e minuut.
Soza is nu in balbezit. Adrianov is nu in balbezit. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrianov geeft een hoge lob. Hanysek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Adrianov probeert de bal met de borst te controleren. Moga is nu in balbezit. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov geeft de bal voor. Hanysek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carroll rent richting de bal. Adrianov onderschept slim de pass. Adrianov haalt uit met een fantastische trap. Gnoiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Şofariu kan de bal niet met de borst controleren. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Echterhoff speelt de bal door. Perczak rent richting de bal. Perczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Sverrisson onderschept slim de pass. Sverrisson geeft de bal voor. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Gnoiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:6

81e minuut.
Perczak passt de bal zonder na te denken. Adrianov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek is nu in balbezit. Hanysek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:7

90e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea met een sublieme pass. Echterhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanysek draait met de bal, schiet en ... Gnoiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JJStorm 60%, IMBRANATI 2015 40%.
JJStorm - IMBRANATI 2015 0:7