Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acquedolcese avatar club
punte3 Tactiek vamos
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Roszko geeft een lange en hoge pass. Palmeros rent richting de bal. Rioli verovert de bal door een tackle van achteren. Rioli schiet op doel. Puolamäki probeert de bal aan de voet te houden. Felix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Corvers passt de bal zonder na te denken. Bochinsky rent richting de bal. Roszko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roszko krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Falchero geeft de bal voor. Buitenspel voor . Goede buitenspelval van de verdediging. Corrado neemt vlug de vrije trap. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig draait met de bal, schiet en ... Storli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gianniotas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianniotas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - avatar club 0:1

26e minuut.
Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. Ortigoza passt de bal in één keer door. Corvers rent richting de bal. Corvers geeft een lange en hoge pass. Gianniotas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rioli passt de bal zonder na te denken. Puolamäki is nu in balbezit. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Felix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Acquedolcese - avatar club 1:1

30e minuut.
Gianniotas passt de bal zonder na te denken. Tanaś is nu in balbezit. Dyowe Roig onderschept slim de pass. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap. Storli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kleks geeft de bal voor. Inworp. Bisconti met een snelle inworp. Roszko geeft een hoge lob. Rioli springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 43%, avatar club 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Acquedolcese - avatar club 1:1

46e minuut.
Shalunts komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gianniotas kopt de bal weg. Daar is Tanaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyowe Roig verovert de bal door een tackle van achteren. Dyowe Roig controleert de bal met de borst. Dyowe Roig schiet op doel. Storli bokst de bal weg.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rioli stond buitenspel. Murray maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gianniotas kopt de bal weg. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Tanaś geeft de bal voor. Shalunts is nu in balbezit. Shalunts geeft de bal voor. Gianniotas rent richting de bal. Gianniotas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Acquedolcese - avatar club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acquedolcese 47%, avatar club 53%.
Acquedolcese - avatar club 1:2