Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Magiruz A-Pulp
JH9 Tactiek CCNew2.2_off
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten very good
very good Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Səmədli geeft een lange en hoge pass. zangrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riccardo onderschept slim de pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Riccardo met een sublieme pass. Podziorny is nu in balbezit. Podziorny geeft een hoge lob. Piloti rent richting de bal. Piloti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Páez onderschept slim de pass. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Lorenzi met een sublieme pass. Dolecki rent richting de bal. Gray verovert de bal door een tackle van achteren. Piloti is nu in balbezit. Piloti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podziorny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səmədli rent richting de bal. Belliboni onderschept slim de pass. Belliboni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Massariol passt de bal zonder na te denken. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 0:1

38e minuut.
Riccardo passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Páez passt de bal zonder na te denken. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 0:2

41e minuut.
Riccardo is nu in balbezit. Riccardo passt de bal in één keer door. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 58%, A-Pulp 42%.
les Magiruz - A-Pulp 0:3

46e minuut.
Belliboni rent richting de bal. Páez onderschept slim de pass. Páez probeert naar een medespeler te passen. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. Bogunia bokst de bal weg.

48e minuut.
Massariol met een sublieme pass. Páez is nu in balbezit. Páez geeft een hoge lob. Riccardo probeert de bal met de borst te controleren. Riccardo schiet op doel. Bogunia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Riccardo is nu in balbezit. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft een lange en hoge pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 0:4

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stratikis komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Gray geeft een hoge lob. zangrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. zangrillo geeft de bal voor. Riccardo rent richting de bal. Riccardo draait met de bal, schiet en ... Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Massariol passt de bal met de wreef. Páez rent richting de bal. Opania tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Opania krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Belliboni rent richting de bal. Belliboni geeft een hoge lob. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Hoddle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 1:4

89e minuut.
Podziorny is nu in balbezit. Podziorny passt de bal met de wreef. Didu is nu in balbezit. Didu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - A-Pulp 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 52%, A-Pulp 48%.
les Magiruz - A-Pulp 2:4