Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: gabrin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 11300
gabrin Fc Pontiliano
442 albero Tactiek ISS1.2dc
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.2 gemiddelde waardering 60.6
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
McGoldrick passt de bal met de wreef. Djurovski is nu in balbezit. Szostak speelt de bal door. Gorrara heeft problemen om de bal te vangen. Gorrara schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Massenti verovert de bal door een tackle van achteren. Massenti geeft de bal voor. Maissen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołosz verovert de bal door een tackle van achteren. Gołosz schiet op doel. Agresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Klungelig pakt Djurovski de bal. Gołosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valtýrsson maakt een afschuwelijke overtreding. Valtýrsson krijgt een gele kaart. Gołosz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gołosz kan niet meer verder spelen. Gherghe komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Klungelig pakt Valtýrsson de bal. Valtýrsson speelt de bal door. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara draait met de bal, schiet en ... Wislocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gabrin - Fc Pontiliano 0:1

22e minuut.
Heimoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heimoz geeft een hoge lob. Pajares speelt de bal door. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Massenti kopt de bal weg. Dummermuth rent richting de bal. Dummermuth passt de bal zonder na te denken. Valtýrsson is nu in balbezit. Valtýrsson geeft de bal voor. Wislocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Pajares met een sublieme pass. Gherghe is nu in balbezit. Dummermuth begaat een overtreding. Dummermuth krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 52%, Fc Pontiliano 48%.
gabrin - Fc Pontiliano 0:1

51e minuut.
Djurovski passt de bal zonder na te denken. McGoldrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Portolan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McGoldrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gherghe neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!

67e minuut.
Szostak probeert naar een medespeler te passen. Tichý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tichý probeert naar een medespeler te passen. Gorrara rent richting de bal. Gorrara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Arismendi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łuczka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 54%, Fc Pontiliano 46%.
gabrin - Fc Pontiliano 0:1