Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carots United Fc Pontiliano
superboys Tactiek ISS1.2dc
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitmuntend


8e minuut.
Ustrnul rent richting de bal. Astengo onderschept slim de pass. Szostak onderschept slim de pass. Szostak geeft een lange en hoge pass. Gorrara krijgt zijn hoofd ertegen. de Maesschalck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Szostak rent richting de bal. Szostak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Astengo de bal. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Fc Pontiliano 0:1

15e minuut.
Valtýrsson kopt de bal weg. Brzuchalski rent richting de bal. Brzuchalski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hourihane de bal. Hourihane schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agresta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Dummermuth geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gorrara met een sublieme pass. Szurpicki probeert de bal aan de voet te houden. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul schiet op doel. de Maesschalck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Hourihane controleert de bal met de borst. Maissen verovert de bal door een tackle van achteren. Maissen geeft de bal voor. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel. de Maesschalck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Portolan geeft een lange en hoge pass. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Astengo is nu in balbezit. Ustrnul verovert de bal door een tackle van achteren. Ustrnul draait met de bal, schiet en ... de Maesschalck bokst de bal weg. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki geeft een hoge lob. Dummermuth kopt de bal weg. Gorrara rent richting de bal. Gorrara draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Heimoz geeft een hoge lob. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzuchalski begaat een overtreding. Brzuchalski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 49%, Fc Pontiliano 51%.
Carots United - Fc Pontiliano 0:1

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weisweiler met de inworp. Zotto rent richting de bal. Zotto haalt uit met een fantastische trap. Agresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Carots United - Fc Pontiliano 1:1

65e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Portolan is nu in balbezit. Portolan geeft een hoge lob. Weisweiler is nu in balbezit. Weisweiler draait met de bal, schiet en ... Agresta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Inworp. Harasiński komt het veld opgelopen. Yoksul komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Weisweiler speelt de bal door. Daar is Zotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zotto passt de bal in één keer door. Tichý rent richting de bal. Tichý geeft een hoge lob. de Maesschalck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Kondrot verovert de bal door een tackle van achteren. Kondrot passt de bal in één keer door. Zotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zotto draait met de bal, schiet en ... Agresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carots United - Fc Pontiliano 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carots United 36%, Fc Pontiliano 64%.
Carots United - Fc Pontiliano 2:1