Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Magiruz djbergamo
JH10 Tactiek quante ne prendo
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
61.3 gemiddelde waardering 59
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Belliboni maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty begaat een overtreding. Linetty krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Linetty kopt de bal weg. Antuofermo rent richting de bal. Didu onderschept slim de pass. Didu draait met de bal, schiet en ... Giraldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Antuofermo verovert de bal door een tackle van achteren. Didu is nu in balbezit. Didu geeft de bal voor. Piloti springt en kopt de bal. Giraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - djbergamo 1:0

44e minuut.
Podziorny geeft een lange en hoge pass. Didu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Antuofermo. Antuofermo krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Didu onderschept slim de pass. Linetty geeft een lange en hoge pass. Belliboni rent richting de bal. Koczot verovert de bal door een tackle van achteren. Koczot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 41%, djbergamo 59%.
les Magiruz - djbergamo 1:0

51e minuut.
zangrillo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Podziorny de bal. Linetty geeft een lange en hoge pass. Koczot is nu in balbezit. Koczot draait met de bal, schiet en ... Bogunia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán passt de bal in één keer door. de la Oca is nu in balbezit. de la Oca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bischoff is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Oca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
les Magiruz - djbergamo 1:1

59e minuut.
Doeltrap. Amantia komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stratikis komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Millán is nu in balbezit. Millán geeft de bal voor. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczot rent richting de bal. Koczot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gebert met een snelle inworp. Lorenzi speelt de bal door. Piloti is nu in balbezit. Piloti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Didu kopt de bal weg. Amantia probeert de bal aan de voet te houden. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - djbergamo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 48%, djbergamo 52%.
les Magiruz - djbergamo 2:1