Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pontiliano Città dei Candelieri
ISS1.2dc Tactiek FOZZATORRESE
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59 gemiddelde waardering 53.2
very good Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Valtýrsson passt de bal zonder na te denken. Szostak rent richting de bal. Szostak passt de bal zonder na te denken. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ustrnul rent richting de bal. Gouw verovert de bal door een tackle van achteren. Gouw passt de bal met de wreef. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovesson schiet op doel. Agresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dummermuth onderschept slim de pass. Dummermuth geeft de bal voor. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pontiliano 58%, Città dei Candelieri 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pontiliano - Città dei Candelieri 0:0

50e minuut.
Dummermuth is nu in balbezit. Pastva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dummermuth raakt geblesseerd tijdens het duel. Maissen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Ustrnul bereikt de bal nog maar net als eerste. Ustrnul draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ovesson onderschept slim de pass. Ovesson passt de bal zonder na te denken. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler draait met de bal, schiet en ... Agresta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szostak passt de bal in één keer door. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul passt de bal zonder na te denken. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Ustrnul onderschept slim de pass. Ustrnul geeft een lange en hoge pass. Gorrara rent richting de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pontiliano - Città dei Candelieri 1:0

84e minuut.
Russi probeert naar een medespeler te passen. Ovesson is nu in balbezit. Fiorenzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiorenzano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pontiliano 51%, Città dei Candelieri 49%.
Fc Pontiliano - Città dei Candelieri 1:0