Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbiategrasso Virtus S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER
Normal Tactiek Anna
35% Balbezit 65%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten good
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


5e minuut.
Ciurea passt de bal in één keer door. Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca schiet op doel. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ciurea geeft een hoge lob. Mihai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dibari rent richting de bal. Mihai verovert de bal door een tackle van achteren. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ciurea geeft een hoge lob. Dibari kan de bal niet met de borst controleren. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Dibari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Alderici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Soffiantini komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Dobrolovszki speelt de bal door. Ciurea rent richting de bal. Ciurea speelt de bal door. Mihai rent richting de bal. Mihai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:1

26e minuut.
Daar is Ariatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurea passt de bal met de wreef. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Branicki kopt de bal weg. Dibari heeft problemen om de bal te vangen. Mihai rent richting de bal. Klungelig pakt Mihai de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Dobrolovszki is nu in balbezit. Dobrolovszki passt de bal met de wreef. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel. Dibari probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Noviello bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea onderschept slim de pass. Ciurea passt de bal in één keer door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Noviello is nu in balbezit. Ciurea onderschept slim de pass. Adatte met een sublieme pass. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:2

36e minuut.
Soffiantini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soffiantini speelt de bal door. Caliani is nu in balbezit. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zicola heeft problemen om de bal te vangen. Dobrolovszki speelt de bal door. Mihai is nu in balbezit. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:3

39e minuut.
Ciurea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branicki rent richting de bal. Branicki passt de bal in één keer door. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:4

42e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal in één keer door. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Adatte de bal onder controle te krijgen. Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kakuja is nu in balbezit. Kakuja geeft de bal voor. Adatte heeft problemen om de bal te vangen. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel. Irato bokst de bal weg. Mihai rent richting de bal. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 74%, S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 26%.
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:5

62e minuut.
Prencipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki passt de bal met de wreef. Mihai rent richting de bal. Mihai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kakuja bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca rent richting de bal. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Fonseca passt de bal zonder na te denken. Mihai is nu in balbezit. Caliani rent richting de bal. Mihai onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:6

73e minuut.
Branicki geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Mihai heeft problemen om de bal te vangen. Mihai schiet op doel. Irato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:7

77e minuut.
Branicki is nu in balbezit. Ciurea rent richting de bal. Ciurea probeert naar een medespeler te passen. Mihai is nu in balbezit. Mihai draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Dobrolovszki speelt de bal door. Mihai is nu in balbezit. Mihai passt de bal zonder na te denken. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca probeert naar een medespeler te passen. Adatte is nu in balbezit. Mihai onderschept slim de pass. Mihai draait met de bal, schiet en ... Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Prencipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki onderschept slim de pass. Branicki speelt de bal door. Mihai is nu in balbezit. Mihai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 78%, S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 22%.
Abbiategrasso Virtus - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 0:7