Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: gabrin Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 8593
gabrin les Magiruz
442 albero Tactiek JH10
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 57.1
good Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen excellent


4e minuut.
Abuladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuladze geeft een hoge lob. Belliboni kopt de bal weg. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki schiet op doel. Wislocki bokst de bal weg.

7e minuut.
Boţan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łuczka komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Klungelig pakt Gherghe de bal. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania geeft de bal voor. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki geeft een hoge lob. Wislocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Piloti rent richting de bal. Piloti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 62%, les Magiruz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gabrin - les Magiruz 0:0

48e minuut.
Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki met een sublieme pass. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu rent richting de bal. Didu haalt uit met een fantastische trap. Wislocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Dolecki is nu in balbezit. Dolecki geeft een hoge lob. Abuladze verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lorenzi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Abuladze onderschept slim de pass. Abuladze geeft een lange en hoge pass. Ménard rent richting de bal. Ménard haalt uit met een fantastische trap. Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gherghe is nu in balbezit. Opania verovert de bal door een tackle van achteren. Opania geeft een hoge lob. Massenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Massenti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Opania kopt de bal weg. Seebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Seebach passt de bal in één keer door. Ménard is nu in balbezit. Ménard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doeltrap. Amantia komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Tainha speelt de bal door. Didu bereikt de bal nog maar net als eerste. Didu probeert naar een medespeler te passen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Stratikis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Okoński passt de bal in één keer door. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe passt de bal met de wreef. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares geeft een lange en hoge pass. Bogunia bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Bogunia niet meer kan verder spelen. Memé komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gabrin 63%, les Magiruz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gabrin - les Magiruz 0:0