Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.16
  • Stadion: djbergamo Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12636
djbergamo Sporting Severino
quante ne prendo Tactiek 442new bis
52% Balbezit 48%
26% Spel op eigen helft 74%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 57.8
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


11e minuut.
Laçi is nu in balbezit. Laçi met een sublieme pass. Üçer rent richting de bal. Üçer haalt uit met een fantastische trap. Giraldo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 0:1

15e minuut.
Bischoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Natale is nu in balbezit. Bischoff is nu in balbezit. Bischoff haalt uit met een fantastische trap. Cucea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
djbergamo - Sporting Severino 1:1

16e minuut.
López Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðukanović rent richting de bal. Ðukanović speelt de bal door. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 2:1

41e minuut.
Ðukanović passt de bal met de wreef. Bischoff rent richting de bal. Bischoff speelt de bal door. Di Natale heeft problemen om de bal te vangen. Di Natale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 28%, Sporting Severino 72%.
djbergamo - Sporting Severino 2:1

48e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán probeert naar een medespeler te passen. Galiotta rent richting de bal. Bischoff verovert de bal door een tackle van achteren. Bischoff schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 3:1

52e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán geeft de bal voor. Taílson rent richting de bal. Di Natale rent richting de bal. Di Natale haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 4:1

54e minuut.
Galimberto geeft een hoge lob. Inworp. López Sánchez met de inworp. Ðukanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðukanović geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Pietreanu speelt de bal door. Bischoff heeft problemen om de bal te vangen. Bischoff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 5:1

58e minuut.
Rolha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha passt de bal zonder na te denken. Galimberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bischoff onderschept slim de pass. Bischoff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Galiotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiotta probeert naar een medespeler te passen. Millán probeert naar een medespeler te passen. Ellis rent richting de bal. Ellis schiet op doel. Cucea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cucea probeert naar een medespeler te passen. Ðukanović kopt de bal weg. Rolha kan de bal niet met de borst controleren. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
djbergamo - Sporting Severino 6:1

72e minuut.
Antuofermo speelt de bal door. Bischoff is nu in balbezit. Rolha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bischoff is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ellis neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.

73e minuut.
Millán passt de bal met de wreef. Di Natale heeft problemen om de bal te vangen. Bischoff rent richting de bal. Di Natale rent richting de bal. Di Natale haalt uit met een fantastische trap. Cucea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Inworp. Kuśmienny komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Gebert geeft een lange en hoge pass. Daar is Bischoff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolha begaat een overtreding. Rolha krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Aplea heeft problemen om de bal te vangen. Üçer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gebert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gebert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: djbergamo 24%, Sporting Severino 76%.
djbergamo - Sporting Severino 6:1