Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua Città dei Candelieri
5-3-2 Tactiek FOZZATORRESE
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 55.3
good Schieten very good
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Buchiniz met een sublieme pass. Matúz is nu in balbezit. Baschiazzorre begaat een overtreding. Baschiazzorre krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Arrigone heeft problemen om de bal te vangen. Marcola onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muneratto neemt de hoekschop. Arrigone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dalkia geeft een hoge lob. Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastva passt de bal zonder na te denken. Drechsler rent richting de bal. Drechsler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Diolaiuti met een harde bal richting middenveld. Pastva kan de bal niet met de borst controleren. Pastva geeft een lange en hoge pass. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Pastva bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastva passt de bal met de wreef. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler draait met de bal, schiet en ... Diolaiuti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Città dei Candelieri 0:1

24e minuut.
Muneratto probeert naar een medespeler te passen. Baschiazzorre is nu in balbezit. Met opzet legt Marcola zijn tegenspeler op de grond. Marcola krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Arrigone passt de bal met de wreef. Muneratto rent richting de bal. Muneratto passt de bal in één keer door. Armini heeft problemen om de bal te vangen. Armini schiet op doel. Korjus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Sivori met een sublieme pass. Muneratto heeft problemen om de bal te vangen. Busatta is nu in balbezit. Busatta geeft een hoge lob. Baschiazzorre kopt de bal weg. Korjus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 45%, Città dei Candelieri 55%.
SonMiSonQua - Città dei Candelieri 0:1

55e minuut.
Tadei probeert de bal met de borst te controleren. Drechsler probeert naar een medespeler te passen. Ovesson rent richting de bal. Ovesson haalt uit met een fantastische trap. Diolaiuti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Città dei Candelieri 0:2

80e minuut.
Amore heeft problemen om de bal te vangen. Ovesson is nu in balbezit. Sivori tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sivori krijgt een gele kaart. Ovesson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amore zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Diolaiuti bokst de bal weg. Ovesson rent richting de bal. Ovesson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dalkia probeert naar een medespeler te passen. Drechsler speelt de bal door. Pastva rent richting de bal. Pastva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Russi passt de bal met de wreef. Drechsler rent richting de bal. Drechsler passt de bal zonder na te denken. Ovesson rent richting de bal. Ovesson schiet op doel. Diolaiuti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Amore passt de bal in één keer door. Ovesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivori rent richting de bal. Ovesson onderschept slim de pass. Ovesson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Russi geeft een hoge lob. Drechsler is nu in balbezit. Drechsler passt de bal met de wreef. Pastva rent richting de bal. Pastva haalt uit met een fantastische trap. Diolaiuti bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Buchiniz controleert de bal met de borst. Drechsler is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - Città dei Candelieri 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 68%, Città dei Candelieri 32%.
SonMiSonQua - Città dei Candelieri 0:3