Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
les Magiruz S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER
JH9 Tactiek Anna
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.4 gemiddelde waardering 47.7
formidable Schieten adequate
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandis passt de bal zonder na te denken. Dolecki rent richting de bal. Dolecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 1:0

6e minuut.
Iacovone rent richting de bal. Iacovone met een sublieme pass. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Mitroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 2:0

7e minuut.
Belliboni speelt de bal door. Iacovone probeert naar een medespeler te passen. Moccia is nu in balbezit. Daar is Moccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moccia schiet op doel. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Iacovone passt de bal zonder na te denken. Grandis rent richting de bal. Grandis passt de bal in één keer door. Moccia is nu in balbezit. Moccia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Belliboni geeft een lange en hoge pass. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moccia de bal. Moccia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Čuden passt de bal in één keer door. Grandis met een sublieme pass. Dolecki rent richting de bal. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Didu verovert de bal door een tackle van achteren. Didu passt de bal in één keer door. Carrion bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Belliboni met een snelle inworp. Daar is Iacovone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacovone passt de bal in één keer door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 3:0

26e minuut.
Grandis met een sublieme pass. Dolecki is nu in balbezit. Janowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janowski krijgt een gele kaart. Dolecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolecki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

29e minuut.
Didu passt de bal in één keer door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki passt de bal zonder na te denken. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia schiet op doel. Mitroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Janowski met een harde bal richting middenveld. Didu kopt de bal weg. Moccia is nu in balbezit. Moccia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Branicki rent richting de bal. Moccia onderschept slim de pass. Dobrolovszki rent richting de bal. Dolecki verovert de bal door een tackle van achteren. Dolecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fonseca is nu in balbezit. Opania rent richting de bal. Fonseca onderschept slim de pass. Fonseca draait met de bal, schiet en ... Zorzenone probeert de bal aan de voet te houden. Bogunia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandis passt de bal met de wreef. Janowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki onderschept slim de pass. Dolecki schiet op doel. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Ciurea de bal. Didu probeert naar een medespeler te passen. Grandis met een sublieme pass. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 4:0

41e minuut.
Grandis is nu in balbezit. Moccia rent richting de bal. Moccia probeert naar een medespeler te passen. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ... Mitroiu bokst de bal weg.

42e minuut.
Moccia maakt een snoekduik en kopt de bal. Mitroiu met een sublieme pass. Iacovone kopt de bal weg. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 5:0

44e minuut.
Čuden rent richting de bal. Didu onderschept slim de pass. Didu speelt de bal door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 14%, S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 86%.
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 5:0

47e minuut.
Belliboni geeft een lange en hoge pass. Kakuja speelt de bal door. Grandis kan de bal niet met de borst controleren. Dolecki is nu in balbezit. Dolecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Carrion rent richting de bal. Moccia onderschept slim de pass. Moccia passt de bal in één keer door. Dolecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolecki haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Cywil rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 6:0

49e minuut.
Moccia is nu in balbezit. Didu rent richting de bal. Didu passt de bal met de wreef. Grandis bereikt de bal nog maar net als eerste. Grandis schiet op doel. Mitroiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Zorzenone verovert de bal door een tackle van achteren. Didu rent richting de bal. Fonseca begaat een overtreding. Fonseca krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Grandis rent richting de bal. Dobrolovszki met een sublieme pass. Didu heeft problemen om de bal te vangen. Moccia rent richting de bal. Moccia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grandis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Piloti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Borghetti is nu in balbezit. Iacovone is nu in balbezit. Iacovone passt de bal in één keer door. Moccia is nu in balbezit. Moccia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Mitroiu met een harde bal richting middenveld. Iacovone kopt de bal weg. Piloti is nu in balbezit. Piloti schiet op doel. Carrion probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Belliboni neemt de hoekschop. Čuden bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti onderschept slim de pass. Piloti draait met de bal, schiet en ... Carrion probeert de bal aan de voet te houden. Mitroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moccia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iacovone met een sublieme pass. Didu speelt de bal door. Piloti bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia is nu in balbezit. Moccia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mitroiu trapt de bal weg. Piloti kopt de bal weg. Carrion kan de bal niet met de borst controleren. Dolecki rent richting de bal. Dolecki schiet op doel. Mitroiu bokst de bal weg.

80e minuut.
Dobrolovszki rent richting de bal. Didu onderschept slim de pass. Didu probeert naar een medespeler te passen. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia draait met de bal, schiet en ... Mitroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Piloti onderschept slim de pass. Piloti probeert naar een medespeler te passen. Dolecki rent richting de bal. Moccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moccia haalt uit met een fantastische trap. Mitroiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: les Magiruz 22%, S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 78%.
les Magiruz - S.S.C. MUBY NAPLES SOCCER 6:0