Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☼ Dinamo Ingiae ♥ Athletic Montalbano
n° 93 Tactiek 4-2-3-1
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 61.4
goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Mattos rent richting de bal. Salgado is nu in balbezit. Nan speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Salgado rent richting de bal. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos met een sublieme pass. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Mussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Astier passt de bal met de wreef. Welikow rent richting de bal. Welikow geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wilkosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkosz geeft een lange en hoge pass. Rosa rent richting de bal. Gielnik onderschept slim de pass. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Mussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Simpelaere rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dell`Olio. Simpelaere is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Welikow zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simpelaere krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 0:1

26e minuut.
Dell`Olio probeert de bal met de borst te controleren. Simpelaere rent richting de bal. Gielnik rent richting de bal. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 0:2

27e minuut.
Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ślesiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hergan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap. Guerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado met een sublieme pass. Astier geeft een hoge lob. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado geeft een lange en hoge pass. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel. Mussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 0:3

38e minuut.
Miyakawa rent richting de bal. Wilkosz onderschept slim de pass. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 66%, Athletic Montalbano 34%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:3

55e minuut.
Skoko onderschept slim de pass. Astier speelt de bal door. Skoko probeert naar een medespeler te passen. Gielnik rent richting de bal. Gielnik schiet op doel. Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prates komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jertec kopt de bal weg. Mattos is nu in balbezit. Simpelaere onderschept slim de pass. Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Mussi bokst de bal weg. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:4

70e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Welikow kan de bal niet met de borst controleren. Hergan rent richting de bal. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel. Mussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:5

70e minuut.
Mallı komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Welikow geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Hergan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gielnik is nu in balbezit. Gielnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:6

85e minuut.
Maidla is nu in balbezit. Maidla geeft de bal voor. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:7

86e minuut.
Hergan bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow onderschept slim de pass. Welikow geeft een hoge lob. Gielnik rent richting de bal. Gielnik draait met de bal, schiet en ... Mussi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 68%, Athletic Montalbano 32%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - Athletic Montalbano 1:7