Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana U.S. Levi
Disfatta totale Tactiek Bizona
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
59.3 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Mollez bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffini verovert de bal door een tackle van achteren. Mukhtar is nu in balbezit. Mukhtar geeft de bal voor. Gürses kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - U.S. Levi 0:1

17e minuut.
Miranda onderschept slim de pass. Mukhtar rent richting de bal. Mukhtar passt de bal in één keer door. McGinn is nu in balbezit. McGinn haalt uit met een fantastische trap. Trung Phi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 62%, U.S. Levi 38%.
pintucciana - U.S. Levi 0:1

51e minuut.
Şükürlü geeft de bal voor. Mukhtar kopt de bal weg. Daar is Korhan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinn verovert de bal door een tackle van achteren. McGinn haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Zimaj kopt de bal weg. Bielicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielicki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bielicki kan niet meer verder spelen. Tunalı komt het veld opgelopen. Maehner wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Negreiros probeert naar een medespeler te passen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses passt de bal zonder na te denken. McGinn rent richting de bal. McGinn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mukhtar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhtar passt de bal in één keer door. Cazal rent richting de bal. Cazal geeft een lange en hoge pass. McGinn springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Gürses probeert naar een medespeler te passen. McGinn is nu in balbezit. Korhan bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn onderschept slim de pass. McGinn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 57%, U.S. Levi 43%.
pintucciana - U.S. Levi 0:1