Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon Legacy Real Bisalta
1 Tactiek nuova
52% Balbezit 48%
27% Spel op eigen helft 73%
25 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
46.5 gemiddelde waardering 31.8
solid Schieten average
good Passen good
good Verdedigen average


5e minuut.
Kukov rent richting de bal. Kukov geeft een lange en hoge pass. Pierluca rent richting de bal. Arpón onderschept slim de pass. Arpón draait met de bal, schiet en ... Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arpón heeft problemen om de bal te vangen. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Zeoli met een harde bal richting middenveld. Mirończuk kopt de bal weg. Daar is Pierluca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk geeft een hoge lob. Daar is Eufemia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mirończuk met een sublieme pass. Faísca is nu in balbezit. Faísca passt de bal in één keer door. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel. Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pausini is nu in balbezit. Pausini geeft de bal voor. Galdames kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoksik de bal. Stoksik geeft een lange en hoge pass. Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Real Bisalta 1:0

15e minuut.
Muriglio is nu in balbezit. Galdames bereikt de bal nog maar net als eerste. Muriglio verovert de bal door een tackle van achteren. Muriglio draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mirończuk kan de bal niet met de borst controleren. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov heeft problemen om de bal te vangen. Kukov geeft een hoge lob. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Arpón met de inworp. Pausini rent richting de bal. Mirończuk onderschept slim de pass. Mirończuk geeft de bal voor. Schustov maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeoli bokst de bal weg.

45e minuut.
Mirończuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk passt de bal met de wreef. Arpón rent richting de bal. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Real Bisalta 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon Legacy 31%, Real Bisalta 69%.
Leon Legacy - Real Bisalta 2:0

46e minuut.
Bontempo heeft problemen om de bal te vangen. Arpón is nu in balbezit. Mirończuk geeft een lange en hoge pass. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Real Bisalta 3:0

49e minuut.
Bontempo rent richting de bal. Mirończuk onderschept slim de pass. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Eufemia geeft een lange en hoge pass. Mirończuk kopt de bal weg. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Real Bisalta 4:0

54e minuut.
Schustov rent richting de bal. Schustov passt de bal in één keer door. Mirończuk met een sublieme pass. Schustov rent richting de bal. Schustov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Stoksik heeft problemen om de bal te vangen. Galdames rent richting de bal. Galdames geeft een lange en hoge pass. Kukov rent richting de bal. Kukov haalt uit met een fantastische trap. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kukov zal de hoekschop nemen. Schustov krijgt zijn hoofd ertegen. Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Pierluca geeft een hoge lob. Sánchez Soler kopt de bal weg. Toma heeft problemen om de bal te vangen. Stoksik rent richting de bal. Stoksik geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk passt de bal met de wreef. Stoksik probeert naar een medespeler te passen. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ... Zeoli bokst de bal weg.

81e minuut.
Giudissi onderschept slim de pass. Giudissi geeft de bal voor. Stoksik met een sublieme pass. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Real Bisalta 5:0

82e minuut.
Bontempo probeert naar een medespeler te passen. Muriglio heeft problemen om de bal te vangen. Kukov verovert de bal door een tackle van achteren. Kukov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon Legacy 23%, Real Bisalta 77%.
Leon Legacy - Real Bisalta 5:0