Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: U.S. Levi Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 15047
U.S. Levi Athletic Montalbano
Bizona Tactiek 4-2-3-1
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
60 gemiddelde waardering 62.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Cazal verovert de bal door een tackle van achteren. Cazal passt de bal in één keer door. Gürses is nu in balbezit. Gürses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - Athletic Montalbano 1:0

10e minuut.
Salgado rent richting de bal. Maffini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salgado is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gielnik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Al Haddad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.S. Levi - Athletic Montalbano 1:1

41e minuut.
Şükürlü met een sublieme pass. Maffini rent richting de bal. Maffini geeft de bal voor. McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn schiet op doel. Guerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Salgado met een sublieme pass. Gielnik rent richting de bal. Pistrui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pistrui krijgt een gele kaart. Gielnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Welikow komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Levi 57%, Athletic Montalbano 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
U.S. Levi - Athletic Montalbano 1:1

46e minuut.
Salgado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinn maakt een afschuwelijke overtreding. Álvarez García raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Mukhtar geeft een hoge lob. Cazal kopt de bal weg. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses geeft de bal voor. McGinn springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Gürses de bal onder controle te krijgen. Lutuc geeft een lange en hoge pass. McGinn rent richting de bal. McGinn schiet op doel. Guerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.S. Levi - Athletic Montalbano 2:1

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simpelaere komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mukhtar speelt de bal door. Wilkosz is nu in balbezit. McGinn verovert de bal door een tackle van achteren. McGinn draait met de bal, schiet en ... Guerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Gielnik kopt de bal weg. Şükürlü heeft problemen om de bal te vangen. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Al Haddad maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.S. Levi 48%, Athletic Montalbano 52%.
U.S. Levi - Athletic Montalbano 2:1