Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pintucciana ☼ Dinamo Ingiae ♥
Disfatta totale Tactiek n° 93
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 57.5
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Prates rent richting de bal. Maehner onderschept slim de pass. Leppälä probeert naar een medespeler te passen. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:1

4e minuut.
Maehner speelt de bal door. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Engelen begaat een overtreding. Rondini raakt geblesseerd tijdens het duel. Maehner komt bij de bal en schiet. Mussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Taufer speelt de bal door. Leppälä heeft problemen om de bal te vangen. Leppälä passt de bal met de wreef. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Prates speelt de bal door. Leppälä met een sublieme pass. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński draait met de bal, schiet en ... Trung Phi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:2

38e minuut.
Ślesiński probeert de bal aan de voet te houden. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engelen. Engelen krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Prates heeft problemen om de bal te vangen. Miranda rent richting de bal. Miranda passt de bal in één keer door. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 54%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 46%.
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:2

46e minuut.
Miyakawa komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Boggioni is nu in balbezit. Boggioni passt de bal in één keer door. Melinte rent richting de bal. Ślesiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński draait met de bal, schiet en ... Trung Phi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 0:3

53e minuut.
Anastasio geeft een lange en hoge pass. Mollez rent richting de bal. Mollez passt de bal met de wreef. Zimaj is nu in balbezit. Zimaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Engelen met een snelle inworp. Leppälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppälä passt de bal zonder na te denken. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Boggioni heeft problemen om de bal te vangen. Maehner is nu in balbezit. Maehner geeft de bal voor. Tunalı krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Maehner passt de bal in één keer door. Mollez geeft een lange en hoge pass. Melinte kopt de bal weg. Boggioni is nu in balbezit. Boggioni geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Rondini passt de bal met de wreef. Dalea rent richting de bal. Dalea geeft een lange en hoge pass. Ślesiński is nu in balbezit. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap. Trung Phi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Mallı komt het veld opgelopen. Padrón komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zimaj heeft problemen om de bal te vangen. Zimaj passt de bal zonder na te denken. Tunalı is nu in balbezit. Tunalı schiet op doel. Mallı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 1:3

86e minuut.
Ślesiński rent richting de bal. Miranda onderschept slim de pass. Miranda geeft een hoge lob. Tunalı rent richting de bal. Tunalı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Fane geeft de bal voor. Filletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślesiński heeft problemen om de bal te vangen. Ślesiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pintucciana 54%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 46%.
pintucciana - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 1:3