Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17151
Urano FC Bufalo
check Tactiek Bill
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 54.8
excellent Schieten solid
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


6e minuut.
Bojaruniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojaruniec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arnaudov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybyszewski geeft een hoge lob. Mărculescu bokst de bal weg.

11e minuut.
Urvet verovert de bal door een tackle van achteren. Urvet passt de bal zonder na te denken. Aston heeft problemen om de bal te vangen. Aston geeft de bal voor. Conan springt en kopt de bal. Cocu bokst de bal weg.

14e minuut.
Antvlaf passt de bal zonder na te denken. Urvet is nu in balbezit. Contra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urvet raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Urvet neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Bufalo 1:0

17e minuut.
Josefsson geeft een lange en hoge pass. Deteşan probeert de bal aan de voet te houden. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak draait met de bal, schiet en ... Mărculescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Arnaudov onderschept slim de pass. Arnaudov met een sublieme pass. Macasero is nu in balbezit. Macasero passt de bal in één keer door. Lavandeira rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macasero geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jańczak maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărculescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Bufalo 1:1

33e minuut.
Josefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Josefsson passt de bal zonder na te denken. Buoro heeft problemen om de bal te vangen. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Contra heeft problemen om de bal te vangen. Aston rent richting de bal. Aston speelt de bal door. Urvet is nu in balbezit. Urvet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Bufalo 2:1

34e minuut.
Przybyszewski is nu in balbezit. Lavandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyszewski met een sublieme pass. Jańczak rent richting de bal. Jańczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Aston geeft de bal voor. Conan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Contra de bal onder controle te krijgen. Urvet rent richting de bal. Urvet draait met de bal, schiet en ... Cocu bokst de bal weg.

42e minuut.
Boateng onderschept slim de pass. Boateng geeft een hoge lob. Josefsson probeert de bal met de borst te controleren. Urvet is nu in balbezit. Urvet schiet op doel. Cocu bokst de bal weg. Daar is Josefsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conan rent richting de bal. Conan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Bufalo 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 55%, Bufalo 45%.
Urano FC - Bufalo 3:1

47e minuut.
Antvlaf is nu in balbezit. Antvlaf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Buoro de bal. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Contra neemt vlug de vrije trap. Bojaruniec verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szleter met een snelle inworp. Przybyszewski geeft een lange en hoge pass. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jańczak is nu in balbezit. Jańczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Bufalo 3:2

58e minuut.
Antvlaf rent richting de bal. Antvlaf geeft een hoge lob. Daar is Contra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lavandeira rent richting de bal. Lavandeira passt de bal in één keer door. Jańczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Przybyszewski is nu in balbezit. Przybyszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Urvet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Macasero begaat een overtreding. Macasero krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Boateng geeft een lange en hoge pass. Zero rent richting de bal. Josefsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Macasero bereikt de bal nog maar net als eerste. Aston verovert de bal door een tackle van achteren. Aston passt de bal zonder na te denken. Urvet is nu in balbezit. Urvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Costache onderschept slim de pass. Fane geeft een hoge lob. Urvet is nu in balbezit. Urvet schiet op doel. Cocu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Bufalo 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 64%, Bufalo 36%.
Urano FC - Bufalo 4:2