Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Bisalta Custonaci FC
nuova Tactiek Test 523
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen adequate


11e minuut.
Penha verovert de bal door een tackle van achteren. Penha passt de bal in één keer door. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters rent richting de bal. Walters schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cunegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szebert rent richting de bal. Szebert schiet op doel. Paal!

20e minuut.
Brzoskowski onderschept slim de pass. Vaculík rent richting de bal. Vaculík met een sublieme pass. Walters is nu in balbezit. Walters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ayaviri passt de bal in één keer door. Vaculík bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pausini krijgt een gele kaart. Vaculík wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ayaviri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vaculík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaculík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Vaculík rent richting de bal. Cunegatti maakt een afschuwelijke overtreding. Cunegatti krijgt een gele kaart.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayaviri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saavedra met een sublieme pass. Walters rent richting de bal. Walters schiet op doel. Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Pierluca de bal. Szebert is nu in balbezit. Szebert passt de bal met de wreef. Vaculík rent richting de bal. Vaculík draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra probeert naar een medespeler te passen. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szebert de bal onder controle te krijgen. Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

40e minuut.
Cunegatti rent richting de bal. Cunegatti geeft een lange en hoge pass. Sambataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra verovert de bal door een tackle van achteren. Saavedra geeft een hoge lob. Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zeoli probeert naar een medespeler te passen. Saavedra kopt de bal weg. Szebert rent richting de bal. Szebert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 75%, Custonaci FC 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Bisalta - Custonaci FC 0:0

51e minuut.
Szebert verovert de bal door een tackle van achteren. Walters rent richting de bal. Szebert bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert draait met de bal, schiet en ... Zeoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Walters is nu in balbezit. Walters met een sublieme pass. Szebert rent richting de bal. Szebert draait met de bal, schiet en ... Zeoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Custonaci FC 0:1

72e minuut.
Zelnik geeft de bal voor. Szebert kopt de bal weg. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ayaviri is nu in balbezit. Ayaviri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cunegatti de bal. Vaculík rent richting de bal. Vaculík schiet op doel. Zeoli bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Walters, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eufemia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Walters is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Saavedra zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szebert rent richting de bal. Szebert schiet op doel. Zeoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Custonaci FC 0:2

81e minuut.
Kömürcü is nu in balbezit. Kömürcü passt de bal met de wreef. Vaculík bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Vaculík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaculík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Walters is nu in balbezit. Walters probeert naar een medespeler te passen. Vaculík rent richting de bal. Vaculík haalt uit met een fantastische trap. Zeoli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Bisalta - Custonaci FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Bisalta 71%, Custonaci FC 29%.
Real Bisalta - Custonaci FC 0:3