Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leon Legacy Potente
1 Tactiek 3-5-2
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
42.5 gemiddelde waardering 33.7
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen matig


13e minuut.
Buitenspel voor Livori. Goede buitenspelval van de verdediging. Sánchez Soler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Schustov kopt de bal weg. Arpón bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pavkov geeft een hoge lob. Soresina heeft problemen om de bal te vangen. Soresina met een sublieme pass. Schustov rent richting de bal. Schustov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pavkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arpón rent richting de bal. Arpón geeft een lange en hoge pass. Schustov heeft problemen om de bal te vangen. Schustov draait met de bal, schiet en ... Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Kukov is nu in balbezit. Stoksik is nu in balbezit. Stoksik geeft een hoge lob. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov passt de bal met de wreef. Schustov is nu in balbezit. Schustov schiet op doel. Requena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 1:0

31e minuut.
Giudissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giudissi passt de bal in één keer door. Sánchez Soler met een sublieme pass. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giudissi passt de bal in één keer door. Faísca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirończuk met een sublieme pass. Arpón is nu in balbezit. Arpón haalt uit met een fantastische trap. Requena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 2:0

44e minuut.
Guerci bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerci geeft een lange en hoge pass. Kukov speelt de bal door. Schustov is nu in balbezit. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Requena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urban geeft de bal voor. Faísca kopt de bal weg. Klungelig pakt Guerci de bal. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ... Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon Legacy 31%, Potente 69%.
Leon Legacy - Potente 2:0

52e minuut.
Schustov verovert de bal door een tackle van achteren. Mirończuk rent richting de bal. Mirończuk passt de bal zonder na te denken. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Zahínos heeft problemen om de bal te vangen. Kukov rent richting de bal. Kukov geeft een lange en hoge pass. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 3:0

60e minuut.
Arpón verovert de bal door een tackle van achteren. Arpón passt de bal met de wreef. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk geeft de bal voor. Schustov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Stoksik rent richting de bal. Kukov rent richting de bal. Kukov passt de bal in één keer door. Schustov bereikt de bal nog maar net als eerste. Schustov haalt uit met een fantastische trap. Requena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Arpón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirończuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kukov de bal onder controle te krijgen. Schustov is nu in balbezit. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 4:0

76e minuut.
Soresina speelt de bal door. Mirończuk geeft een lange en hoge pass. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ... Requena probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 5:0

81e minuut.
Faísca speelt de bal door. Schustov is nu in balbezit. Schustov heeft problemen om de bal te vangen. Schustov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 6:0

84e minuut.
Galdames onderschept slim de pass. Galdames geeft een lange en hoge pass. Kukov is nu in balbezit. Kukov schiet op doel. Paal! Stoksik rent richting de bal. Stoksik geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Arpón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirończuk probeert naar een medespeler te passen. Schustov rent richting de bal. Schustov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leon Legacy - Potente 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leon Legacy 21%, Potente 79%.
Leon Legacy - Potente 7:0