Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
☼ Dinamo Ingiae ♥ U.S. Levi
n° 93 Tactiek Bizona
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 60.2
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Śmieszek de bal. Mattos is nu in balbezit. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Maffini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mattos de bal. Hergan met een sublieme pass. McGinn bereikt de bal nog maar net als eerste. McGinn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Leppälä passt de bal met de wreef. Skoko speelt de bal door. Pistrui is nu in balbezit. Ślesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślesiński schiet op doel. Al Haddad kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Maffini onderschept slim de pass. Maffini passt de bal met de wreef. Mukhtar rent richting de bal. Mukhtar geeft een hoge lob. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cazal speelt de bal door. Gürses is nu in balbezit. Gürses met een sublieme pass. Negreiros is nu in balbezit. Negreiros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Leppälä speelt de bal door. Ślesiński is nu in balbezit. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślesiński verovert de bal door een tackle van achteren. Ślesiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cazal rent richting de bal. Cazal passt de bal met de wreef. Gürses is nu in balbezit. Gürses geeft de bal voor. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:1

34e minuut.
Gallet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Didyk de bal onder controle te krijgen. Gürses rent richting de bal. Gürses geeft een hoge lob. McGinn springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Prates komt het veld opgelopen. Tong komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 55%, U.S. Levi 45%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:1

47e minuut.
Leppälä passt de bal zonder na te denken. Tong is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lutuc. Lutuc krijgt een gele kaart.

49e minuut.
McGinn controleert de bal met de borst. Mattos speelt de bal door. Daar is Mussi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGinn rent richting de bal. McGinn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:2

50e minuut.
Prates kopt de bal weg. Negreiros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leppälä. Leppälä krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pistrui met een sublieme pass. Gürses rent richting de bal. Gürses geeft de bal voor. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:3

55e minuut.
Dell`Olio geeft de bal voor. Gallet geeft de bal voor. Gürses is nu in balbezit. Gürses geeft de bal voor. McGinn springt en kopt de bal. Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cazal rent richting de bal. Dell`Olio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cazal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Engelen komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carau komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mukhtar zal de hoekschop nemen. De bal rolt over de achterlijn. Mattos met een harde bal richting middenveld. Maffini geeft de bal voor. McGinn krijgt zijn hoofd ertegen. Mussi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. McGinn rent richting de bal. McGinn haalt uit met een fantastische trap. Mussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ☼ Dinamo Ingiae ♥ 57%, U.S. Levi 43%.
☼ Dinamo Ingiae ♥ - U.S. Levi 0:4