Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders Bufalo
3 Cape Fear 3 Tactiek Bill
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
59.4 gemiddelde waardering 56.3
uitstekend Schieten solide
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Rovine passt de bal met de wreef. Retto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcikowski. Barcikowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Zero passt de bal in één keer door. Przybyszewski speelt de bal door. Szleter rent richting de bal. Szleter geeft de bal voor. Lavandeira maakt een snoekduik en kopt de bal. Szeremet bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prasnanto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szeremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Barcikowski is nu in balbezit. Maddalena verovert de bal door een tackle van achteren. Retto is nu in balbezit. Retto draait met de bal, schiet en ... Brossard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vitone geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Maddalena maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ciorbea passt de bal zonder na te denken. Daar is Dindar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dindar geeft een lange en hoge pass. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Cardozo verovert de bal door een tackle van achteren. Cardozo met een sublieme pass. Prasnanto rent richting de bal. Prasnanto geeft een hoge lob. Jańczak springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 56%, Bufalo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rome`s Defenders - Bufalo 0:0

53e minuut.
Cardozo geeft een hoge lob. Maddalena rent richting de bal. Brossard verovert de bal door een tackle van achteren. Brossard geeft een lange en hoge pass. Lavandeira is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rovine passt de bal met de wreef. Prasnanto rent richting de bal. Prasnanto passt de bal zonder na te denken. Lavandeira is nu in balbezit. Lavandeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Dindar rent richting de bal. Dindar passt de bal zonder na te denken. Zombori bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitone bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitone haalt uit met een fantastische trap. Cocu bokst de bal weg.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strafforelli komt het veld opgelopen. Bajron komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ciorbea met een sublieme pass. Szleter is nu in balbezit. Szleter speelt de bal door. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak draait met de bal, schiet en ... Szeremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Dindar is nu in balbezit. Dindar geeft de bal voor. Brossard kopt de bal weg. Prasnanto rent richting de bal. Prasnanto geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Kibar probeert naar een medespeler te passen. Ciorbea met een sublieme pass. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... Cocu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Bufalo 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 59%, Bufalo 41%.
Rome`s Defenders - Bufalo 1:0