Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10330
Urano FC ☼ Dinamo Ingiae ♥
check Tactiek n° 88
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 56.7
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klungelig pakt Leppälä de bal. Leppälä geeft een hoge lob. Danilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa verovert de bal door een tackle van achteren. Miyakawa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Danilović passt de bal zonder na te denken. Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taufer. Taufer krijgt een gele kaart. Antvlaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mussi met een harde bal richting middenveld. Antvlaf kopt de bal weg. Conan probeert de bal met de borst te controleren. Conan schiet op doel. Mussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 1:0

20e minuut.
Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 2:0

23e minuut.
Antvlaf met de inworp. Venditti speelt de bal door. Conan rent richting de bal. Taiguara is nu in balbezit. Taiguara draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Venditti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti passt de bal zonder na te denken. Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf geeft een lange en hoge pass. Urvet krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fane geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Oliva de bal. Miyakawa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miyakawa krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Prates rent richting de bal. Danilović onderschept slim de pass. Miyakawa is nu in balbezit. Miyakawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 2:1

45e minuut.
Leppälä geeft een hoge lob. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Miyakawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Miyakawa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 57%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 43%.
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 2:1

46e minuut.
Tong komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Inworp. Ślesiński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Dell`Olio komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dell`Olio bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dell`Olio. Dell`Olio krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fane is nu in balbezit. Conan verovert de bal door een tackle van achteren. Conan haalt uit met een fantastische trap. Mussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 3:1

83e minuut.
Tywralski geeft de bal voor. Leppälä rent richting de bal. Leppälä geeft een hoge lob. Tong is nu in balbezit. Tong draait met de bal, schiet en ... Petinelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 59%, ☼ Dinamo Ingiae ♥ 41%.
Urano FC - ☼ Dinamo Ingiae ♥ 3:1