Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.17
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 5305
Urano FC Real Bisalta
check Tactiek nuova
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 29.2
outstanding Schieten weak
very good Passen good
excellent Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Cunegatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cunegatti geeft een hoge lob. Mokrzycki kopt de bal weg. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet draait met de bal, schiet en ... Zeoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Conan rent richting de bal. Conan speelt de bal door. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pierluca kopt de bal weg. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti speelt de bal door. Urvet rent richting de bal. Urvet draait met de bal, schiet en ... Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 1:0

13e minuut.
Danilović geeft een lange en hoge pass. Venditti kopt de bal weg. Antvlaf speelt de bal door. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Plozner rent richting de bal. Venditti onderschept slim de pass. Venditti met een sublieme pass. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 2:0

19e minuut.
Sambataro heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki met een sublieme pass. Urvet rent richting de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 3:0

21e minuut.
Sambataro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrzycki met een sublieme pass. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski passt de bal zonder na te denken. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki geeft een lange en hoge pass. Conan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 4:0

27e minuut.
Conan passt de bal in één keer door. Venditti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti passt de bal in één keer door. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Plozner kopt de bal weg. Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski passt de bal in één keer door. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Conan passt de bal in één keer door. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierluca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urvet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urvet neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 5:0

37e minuut.
Kozłowski kopt de bal weg. Conan rent richting de bal. Conan passt de bal met de wreef. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ... Zeoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Danilović geeft de bal voor. Antvlaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Antvlaf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Urvet de bal. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 30%, Real Bisalta 70%.
Urano FC - Real Bisalta 6:0

48e minuut.
Mokrzycki probeert naar een medespeler te passen. Urvet rent richting de bal. Urvet passt de bal met de wreef. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Kozłowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Urvet de bal. Urvet passt de bal met de wreef. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Conan draait met de bal, schiet en ... Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kozłowski kopt de bal weg. Antvlaf is nu in balbezit. Antvlaf met een sublieme pass. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Pausini is nu in balbezit. Urvet onderschept slim de pass. Urvet haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kozłowski rent richting de bal. Kozłowski geeft een hoge lob. Urvet heeft problemen om de bal te vangen. Mokrzycki is nu in balbezit. Mokrzycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Kozłowski heeft problemen om de bal te vangen. Kozłowski geeft de bal voor. Urvet maakt een snoekduik en kopt de bal. Zeoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 7:0

59e minuut.
Plozner met een sublieme pass. Venditti bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditti passt de bal zonder na te denken. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet haalt uit met een fantastische trap. Zeoli bokst de bal weg. Daar is Pausini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Danilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danilović met een sublieme pass. Mokrzycki met een sublieme pass. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antvlaf met een snelle inworp. Conan probeert naar een medespeler te passen. Urvet is nu in balbezit. Urvet draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Costache geeft de bal voor. Urvet kopt de bal weg. Conan is nu in balbezit. Conan draait met de bal, schiet en ... Zeoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 8:0

72e minuut.
Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki met een sublieme pass. Conan rent richting de bal. Conan haalt uit met een fantastische trap. Zeoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cunegatti rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Venditti rent richting de bal. Venditti passt de bal in één keer door. Cunegatti is nu in balbezit. Conan onderschept slim de pass. Conan heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 9:0

79e minuut.
Urvet rent richting de bal. Mokrzycki rent richting de bal. Mokrzycki passt de bal zonder na te denken. Urvet is nu in balbezit. Urvet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Urvet rent richting de bal. Urvet met een sublieme pass. Conan is nu in balbezit. Conan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zeoli trapt de bal weg. Venditti kopt de bal weg. Pierluca bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet onderschept slim de pass. Urvet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Real Bisalta 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 27%, Real Bisalta 73%.
Urano FC - Real Bisalta 10:0