Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Custonaci FC Bufalo
Test 523 Tactiek Bill
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
52 gemiddelde waardering 54.9
very good Schieten solid
solid Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Jańczak rent richting de bal. Brzoskowski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyszewski begaat een overtreding. Przybyszewski krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Przybyszewski de bal. Przybyszewski geeft een hoge lob. Jańczak rent richting de bal. Jańczak haalt uit met een fantastische trap. Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - Bufalo 0:1

9e minuut.
Listopad passt de bal met de wreef. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Contra. Contra krijgt een gele kaart. Walters raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Piovano geeft een lange en hoge pass. Vaculík is nu in balbezit. Brossard begaat een overtreding. Brossard krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Szebert rent richting de bal. Szebert draait met de bal, schiet en ... Nierychlewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Custonaci FC - Bufalo 1:1

39e minuut.
Jańczak rent richting de bal. Przybyszewski is nu in balbezit. Saavedra is nu in balbezit. Przybyszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybyszewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 57%, Bufalo 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Custonaci FC - Bufalo 1:1

49e minuut.
Buoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kömürcü onderschept slim de pass. Vaculík is nu in balbezit. Vaculík schiet op doel. Nierychlewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Walters rent richting de bal. Szebert rent richting de bal. Walters is nu in balbezit. Walters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - Bufalo 2:1

55e minuut.
Filippas passt de bal in één keer door. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski geeft de bal voor. Walters is nu in balbezit. Walters draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Vaculík controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Brossard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jańczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jańczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Custonaci FC - Bufalo 2:2

65e minuut.
Listopad is nu in balbezit. Listopad passt de bal in één keer door. Jańczak rent richting de bal. Jańczak schiet op doel. Bjelić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - Bufalo 2:3

67e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Szebert is nu in balbezit. Zero onderschept slim de pass. Walters bereikt de bal nog maar net als eerste. Walters haalt uit met een fantastische trap. Nierychlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Przybyszewski is nu in balbezit. Przybyszewski geeft een hoge lob. Lavandeira is nu in balbezit. Lavandeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zero onderschept slim de pass. Zero geeft een lange en hoge pass. Szleter met een sublieme pass. Lavandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavandeira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Brossard maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lavandeira is nu in balbezit. Przybyszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyszewski schiet op doel. Bjelić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Custonaci FC - Bufalo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Custonaci FC 62%, Bufalo 38%.
Custonaci FC - Bufalo 2:4