Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15123
Borgonero Evolution Eleven
Ste 31312 Tactiek MV1
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
56.1 gemiddelde waardering 29.2
uitstekend Schieten slecht
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Kim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Querques passt de bal in één keer door. Daar is Figo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Figo rent richting de bal. Figo geeft een hoge lob. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Gavrančić probeert naar een medespeler te passen. Duneau geeft een hoge lob. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Duncliffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Evolution Eleven 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Petrucci de bal. Petrucci speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Duncliffe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Evolution Eleven 2:0

26e minuut.
Clarke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Truman bereikt de bal nog maar net als eerste. Duddy is nu in balbezit. Duddy schiet op doel. Zadra probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cahangirov geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. Duncliffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Evolution Eleven 3:0

38e minuut.
Kim is nu in balbezit. Kim passt de bal zonder na te denken. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Duncliffe probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Kim probeert de bal met de borst te controleren. Dimaggio begaat een overtreding. Kim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Duneau wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Duncliffe speelt de bal door. Querques kopt de bal weg. Klungelig pakt Coady de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duncliffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Duncliffe met een sublieme pass. Duneau met een sublieme pass. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Palmeros controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Martyn komt het veld opgelopen. Statopoulos komt het veld opgelopen. Mymoon komt het veld opgelopen. Aloisi komt het veld opgelopen. Minnerup komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 25%, Evolution Eleven 75%.
Borgonero - Evolution Eleven 3:0

50e minuut.
Cahangirov passt de bal met de wreef. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahangirov geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Duncliffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Duncliffe rent richting de bal. Carlylse is nu in balbezit. Duncliffe rent richting de bal. Carlylse bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Evolution Eleven 4:0

58e minuut.
Gavrančić is nu in balbezit. Querques rent richting de bal. Querques geeft een lange en hoge pass. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Duncliffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - Evolution Eleven 5:0

68e minuut.
Statopoulos met de inworp. Aloisi rent richting de bal. Gavrančić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavrančić krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Figo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo speelt de bal door. Palmeros rent richting de bal. Palmeros schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Querques bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimaggio. Petrucci roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Petrucci kan niet meer verder spelen. Kurański komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Kim is nu in balbezit. Kim geeft de bal voor. Gavrančić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duneau de bal. Duneau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Duncliffe met een harde bal richting middenveld. Querques kopt de bal weg. Aloisi probeert de bal met de borst te controleren. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel. Paal! Duncliffe bokst de bal weg.

78e minuut.
Aloisi passt de bal zonder na te denken. Kurański geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dimaggio de bal onder controle te krijgen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Duncliffe bokst de bal weg. Kim geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Gavrančić geeft de bal voor. Daar is Figo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo speelt de bal door. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kim passt de bal met de wreef. Figo is nu in balbezit. Figo passt de bal zonder na te denken. Palmeros heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau geeft een lange en hoge pass. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Gavrančić speelt de bal door. Duneau is nu in balbezit. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Duncliffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 26%, Evolution Eleven 74%.
Borgonero - Evolution Eleven 5:0