Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Cardoso Mirmidonia
442prova Tactiek De Rossi
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 55
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Tenani rent richting de bal. Tenani passt de bal zonder na te denken. Hubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sidlík rent richting de bal. Prudente is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Graña ... Strafschop! Graña krijgt een gele kaart. Prudente raakt geblesseerd tijdens het duel. Prudente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 0:1

8e minuut.
Hubner verovert de bal door een tackle van achteren. Tenani is nu in balbezit. Tenani geeft een lange en hoge pass. Persani rent richting de bal. Persani schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Graña probeert naar een medespeler te passen. Višňovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Višňovský speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barreda kopt de bal weg. Klungelig pakt Metcalf de bal. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Padalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - Mirmidonia 1:1

24e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Prudente is nu in balbezit. Prudente passt de bal met de wreef. Enculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enculescu schiet op doel. Vaalma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Malicki verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sidlík zal de hoekschop nemen. Enculescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 1:2

34e minuut.
Gálvölgyi onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sidlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Quevedo kan de bal niet met de borst controleren. Quevedo met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Padalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - Mirmidonia 2:2

42e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Tenani onderschept slim de pass. Tenani passt de bal in één keer door. Prudente bereikt de bal nog maar net als eerste. Prudente draait met de bal, schiet en ... Vaalma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Sidlík rent richting de bal. Met opzet legt Višňovský zijn tegenspeler op de grond. Sidlík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moreno met een snel genomen vrije trap. Prudente springt en kopt de bal. Vaalma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 48%, Mirmidonia 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C Cardoso - Mirmidonia 2:2

53e minuut.
Facondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Persani verovert de bal door een tackle van achteren. Persani speelt de bal door. Prudente is nu in balbezit. Prudente draait met de bal, schiet en ... Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gálvölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enculescu rent richting de bal. Enculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 2:3

63e minuut.
Hubner geeft de bal voor. Inworp. Quevedo met een snelle inworp. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Prudente is nu in balbezit. Malicki begaat een overtreding. Prudente raakt geblesseerd tijdens het duel. Moreno met een snel genomen vrije trap. Enculescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 2:4

70e minuut.
Sidlík speelt de bal door. Enculescu rent richting de bal. Enculescu passt de bal in één keer door. Prudente rent richting de bal. Prudente haalt uit met een fantastische trap. Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Graña speelt de bal door. Facondini probeert de bal met de borst te controleren. Persani rent richting de bal. Persani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 2:5

72e minuut.
Kwoon-Son komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Quevedo kopt de bal weg. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Metcalf onderschept slim de pass. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babayan komt het veld opgelopen. Ndiour komt het veld opgelopen. Faggini komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Skočdolesa onderschept slim de pass. Skočdolesa passt de bal zonder na te denken. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel. Padalini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Mirmidonia 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 46%, Mirmidonia 54%.
A.C Cardoso - Mirmidonia 3:5