Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feral Pigs Atletico A Team
trixy3 Tactiek Kerwyexzjkvan
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 4
38.8 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten very good
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


4e minuut.
Leśniarek passt de bal zonder na te denken. Paulsen rent richting de bal. Del Pasqua verovert de bal door een tackle van achteren. Głodowski is nu in balbezit. Głodowski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Pfund bereikt de bal nog maar net als eerste. Głodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nuciari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głodowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Głodowski kan niet meer verder spelen. Cissé komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Charłampowicz geeft een hoge lob. Zanin rent richting de bal. Aufhauser onderschept slim de pass. Aufhauser draait met de bal, schiet en ... Pilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

25e minuut.
Aufhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugazio rent richting de bal. Aufhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Aufhauser haalt uit met een fantastische trap. Pilia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Atletico A Team 0:1

27e minuut.
Persson geeft een hoge lob. Aufhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugazio. Ugazio krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Galdós geeft de bal voor. Ugazio heeft problemen om de bal te vangen. Biskup verovert de bal door een tackle van achteren. Biskup schiet op doel. Pilia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Atletico A Team 0:2

40e minuut.
Biskup rent richting de bal. Biskup met een sublieme pass. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Atletico A Team 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 63%, Atletico A Team 37%.
Feral Pigs - Atletico A Team 0:3

66e minuut.
Galdós geeft de bal voor. Ugazio rent richting de bal. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Atletico A Team 0:4

69e minuut.
Galdós met een sublieme pass. Aufhauser kan de bal niet met de borst controleren. Azzario is nu in balbezit. Aufhauser verovert de bal door een tackle van achteren. Aufhauser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Paulsen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leśniarek de bal. Pfund geeft een lange en hoge pass. Nuciari rent richting de bal. Nuciari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Zanin rent richting de bal. Zanin geeft een lange en hoge pass. Biskup rent richting de bal. Biskup geeft de bal voor. Aufhauser bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bünzli speelt de bal door. Aufhauser rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ugazio. Ugazio krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Azzario is nu in balbezit. Azzario geeft een hoge lob. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Atletico A Team 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 64%, Atletico A Team 36%.
Feral Pigs - Atletico A Team 0:5