Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Milosh Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3070
Milosh occhi della tigre
352 Tactiek occhi dela tigre
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Faivre met een sublieme pass. Klungelig pakt Bramati de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dalnoki. Dalnoki krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Bugliani heeft problemen om de bal te vangen. Silini met een sublieme pass. Faivre probeert naar een medespeler te passen. Pellini is nu in balbezit. Pellini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dalnoki probeert naar een medespeler te passen. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Piantanida met een harde bal richting middenveld. Dalnoki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Assennato de bal onder controle te krijgen. Łączka rent richting de bal. Łączka probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:1

14e minuut.
Merelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spolti verovert de bal door een tackle van achteren. Spolti geeft een lange en hoge pass. Dalea is nu in balbezit. Dalea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Łączka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka verovert de bal door een tackle van achteren. Łączka schiet op doel. Piantanida werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:2

21e minuut.
Dalnoki passt de bal zonder na te denken. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dalea de bal. Dalea draait met de bal, schiet en ... Piantanida verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:3

25e minuut.
Szuszkiewicz geeft een hoge lob. Kurtolli rent richting de bal. Kurtolli passt de bal met de wreef. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kurtolli met een snelle inworp. Brezeanu geeft de bal voor. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea draait met de bal, schiet en ... Piantanida maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milosh 67%, occhi della tigre 33%.
Milosh - occhi della tigre 0:4

49e minuut.
Bugliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Łączka onderschept slim de pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:5

51e minuut.
Hoekema passt de bal zonder na te denken. Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Łączka rent richting de bal. Łączka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:6

60e minuut.
Merlin rent richting de bal. Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli passt de bal in één keer door. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Mai rent richting de bal. Mai geeft de bal voor. Bugliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea verovert de bal door een tackle van achteren. Dalea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kurtolli is nu in balbezit. Kurtolli passt de bal met de wreef. Dalea rent richting de bal. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Piantanida probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milosh - occhi della tigre 0:7

83e minuut.
Kurtolli passt de bal in één keer door. Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezeanu geeft de bal voor. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milosh 71%, occhi della tigre 29%.
Milosh - occhi della tigre 0:7