Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: ArenAtletico
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 45432
Atletico A Team Mirmidonia
Kerwyexzjkvan Tactiek dzeko
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Paulsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilyán komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Leśniarek probeert de bal aan de voet te houden. Bünzli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bünzli passt de bal in één keer door. Aufhauser is nu in balbezit. Aufhauser schiet op doel. Padalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Moreno geeft een hoge lob. Prudente rent richting de bal. Prudente schiet op doel. Ćulibrk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico A Team - Mirmidonia 0:1

41e minuut.
Gilyán rent richting de bal. Gilyán met een sublieme pass. Hubner rent richting de bal. Aufhauser onderschept slim de pass. Aufhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico A Team 53%, Mirmidonia 47%.
Atletico A Team - Mirmidonia 0:1

49e minuut.
Hilă met een snelle inworp. Bünzli geeft een lange en hoge pass. Tarozzo kopt de bal weg. Gilyán rent richting de bal. Gilyán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Persson de bal. Prudente rent richting de bal. Prudente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico A Team - Mirmidonia 0:2

58e minuut.
Gilyán geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Moreno de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gilyán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leśniarek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Sidlík rent richting de bal. Persson onderschept slim de pass. Persson geeft een lange en hoge pass. Aufhauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Aufhauser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Babayan komt het veld opgelopen. Faggini komt het veld opgelopen. Ndiour komt het veld opgelopen. Padalini met een harde bal richting middenveld. Bünzli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walle de bal onder controle te krijgen. Prudente rent richting de bal. Prudente haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Mendes komt het veld opgelopen. Biavati komt het veld opgelopen.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moreno geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Furmanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Babayan verovert de bal door een tackle van achteren. Babayan haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Moreno speelt de bal door. Prudente is nu in balbezit. Walle is nu in balbezit. Prudente verovert de bal door een tackle van achteren. Prudente haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico A Team 54%, Mirmidonia 46%.
Atletico A Team - Mirmidonia 0:2