Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: sharkwar Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
sharkwar occhi della tigre
442 a Tactiek occhi dela tigre
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
1 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.9 gemiddelde waardering 40.2
adequate Schieten good
average Passen average
average Verdedigen solid


1e minuut.
Yaluff passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dalea de bal. Wat een zware overtreding van Pożegowiak ... Strafschop! Pożegowiak krijgt een gele kaart. Dalea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łączka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kurtolli kopt de bal weg. Daar is Łączka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zame is nu in balbezit. Łączka onderschept slim de pass. Łączka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kurtolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtolli met een sublieme pass. Yaluff speelt de bal door. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. Zame heeft problemen om de bal te vangen. Dalea is nu in balbezit. Dalea draait met de bal, schiet en ... Carbajal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jodłowiec passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Łączka de bal. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Yaluff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbajal bokst de bal weg.

44e minuut.
Spolti is nu in balbezit. Kurtolli met een sublieme pass. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea haalt uit met een fantastische trap. Carbajal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 64%, occhi della tigre 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sharkwar - occhi della tigre 0:0

54e minuut.
Mai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai geeft de bal voor. Yaluff heeft problemen om de bal te vangen. Dalea rent richting de bal. Dalea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dalnoki met een sublieme pass. Zame probeert naar een medespeler te passen. Yaluff heeft problemen om de bal te vangen. Dalea is nu in balbezit. Dalea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 53%, occhi della tigre 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sharkwar - occhi della tigre 0:0