Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Evolution Eleven Liverpolli
MV1 Tactiek Roberto De Zerbi
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
31.3 gemiddelde waardering 49.5
poor Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Batusha kopt de bal weg. bin Mohd Saad is nu in balbezit. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana met een sublieme pass. bin Mohd Saad rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batusha neemt de hoekschop. bin Mohd Saad krijgt zijn hoofd ertegen. Duncliffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Parlane de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batusha zal de hoekschop nemen. Hidijatullin maakt een snoekduik en kopt de bal. Duncliffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. Souness verovert de bal door een tackle van achteren. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin schiet op doel. Duncliffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:1

5e minuut.
Clarke met een sublieme pass. Klungelig pakt Savasta de bal. Savasta geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap. Paal! Batusha rent richting de bal. Batusha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:2

8e minuut.
Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin passt de bal met de wreef. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:3

11e minuut.
Triana kopt de bal weg. Batusha heeft problemen om de bal te vangen. Batusha probeert naar een medespeler te passen. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Duddy probeert naar een medespeler te passen. Dimaggio rent richting de bal. Hidijatullin verovert de bal door een tackle van achteren. Hidijatullin geeft een hoge lob. Batusha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Triana probeert naar een medespeler te passen. Pitera geeft een lange en hoge pass. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Batusha met een snelle inworp. Triana rent richting de bal. Batusha rent richting de bal. Batusha geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Triana geeft de bal voor. bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad passt de bal met de wreef. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Batusha is nu in balbezit. Carlylse maakt een afschuwelijke overtreding. Batusha raakt geblesseerd tijdens het duel. Triana zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. bin Mohd Saad heeft problemen om de bal te vangen. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Clarke rent richting de bal. Triana onderschept slim de pass. Triana passt de bal in één keer door. Batusha rent richting de bal. Batusha haalt uit met een fantastische trap. Duncliffe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Goyens onderschept slim de pass. Goyens geeft een lange en hoge pass. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Duncliffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:4

38e minuut.
Pitera rent richting de bal. Pitera geeft een hoge lob. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel. Duncliffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:5

42e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Batusha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batusha passt de bal zonder na te denken. Hidijatullin rent richting de bal. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Goyens is nu in balbezit. Goyens geeft de bal voor. Batusha rent richting de bal. Batusha draait met de bal, schiet en ... Duncliffe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 77%, Liverpolli 23%.
Evolution Eleven - Liverpolli 0:5

46e minuut.
Minnerup komt het veld opgelopen. Aloisi komt het veld opgelopen. Des Walker komt het veld opgelopen. Statopoulos komt het veld opgelopen. Martyn komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Hidijatullin passt de bal zonder na te denken. Arambu rent richting de bal. Arambu geeft een hoge lob. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Savasta met een sublieme pass. Arambu rent richting de bal. Arambu geeft een lange en hoge pass. Batusha rent richting de bal. Batusha schiet op doel. Duncliffe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Savasta geeft een hoge lob. Carlylse heeft problemen om de bal te vangen. bin Mohd Saad rent richting de bal. bin Mohd Saad schiet op doel. Duncliffe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:6

53e minuut.
Pitera kopt de bal weg. Batusha is nu in balbezit. Batusha geeft een lange en hoge pass. Hidijatullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidijatullin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:7

58e minuut.
Minnerup rent richting de bal. Arambu onderschept slim de pass. Arambu geeft een hoge lob. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad draait met de bal, schiet en ... Duncliffe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Savasta met een snelle inworp. Hidijatullin rent richting de bal. Dimaggio verovert de bal door een tackle van achteren. Savasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Savasta geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Batusha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Hidijatullin de bal. bin Mohd Saad bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Evolution Eleven - Liverpolli 0:8

69e minuut.
Hidijatullin kopt de bal weg. Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Des Walker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Des Walker krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Savasta met een snelle inworp. Hidijatullin is nu in balbezit. Hidijatullin passt de bal in één keer door. bin Mohd Saad is nu in balbezit. bin Mohd Saad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Statopoulos rent richting de bal. Statopoulos geeft een lange en hoge pass. Żbikowski probeert de bal aan de voet te houden. Duddy rent richting de bal. Duddy draait met de bal, schiet en ... Conoscitore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Evolution Eleven 68%, Liverpolli 32%.
Evolution Eleven - Liverpolli 0:8