Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C Cardoso Atletico A Team
4321 prova Tactiek Kerwyexzjkvan
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
58.6 gemiddelde waardering 54.1
very good Schieten solid
very good Passen average
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Višňovský geeft een hoge lob. Skarlas rent richting de bal. Skarlas passt de bal met de wreef. Quevedo heeft problemen om de bal te vangen. Quevedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gálvölgyi met een sublieme pass. Skarlas is nu in balbezit. Bünzli verovert de bal door een tackle van achteren. Bünzli geeft een lange en hoge pass. Aufhauser springt en kopt de bal. Vaalma bokst de bal weg.

20e minuut.
Barreda is nu in balbezit. Leśniarek onderschept slim de pass. Leśniarek speelt de bal door. Aufhauser is nu in balbezit. Aufhauser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Furmanavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo geeft een lange en hoge pass. Barreda krijgt zijn hoofd ertegen. Ćulibrk bokst de bal weg.

43e minuut.
Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlas passt de bal met de wreef. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Skočdolesa is nu in balbezit. Skočdolesa draait met de bal, schiet en ... Ćulibrk bokst de bal weg. Furmanavičius heeft problemen om de bal te vangen. Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarlas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Atletico A Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 51%, Atletico A Team 49%.
A.C Cardoso - Atletico A Team 1:0

46e minuut.
Jaskóła komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Quevedo is nu in balbezit. Furmanavičius onderschept slim de pass. Furmanavičius probeert naar een medespeler te passen. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Graña rent richting de bal. Graña geeft een hoge lob. Inworp. Hilă met de inworp. Bünzli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bünzli passt de bal zonder na te denken. Skočdolesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle begaat een overtreding. Walle krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Bünzli geeft een lange en hoge pass. Gilyán speelt de bal door. Daar is Skarlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă haalt uit met een fantastische trap. Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Daar is Persson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Persson geeft de bal voor. Biskup kopt de bal weg. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser haalt uit met een fantastische trap. Vaalma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hilă rent richting de bal. Hilă schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vaalma geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilă met de inworp. Bünzli geeft een hoge lob. Biskup maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Leśniarek passt de bal met de wreef. Gilyán speelt de bal door. Aufhauser rent richting de bal. Aufhauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A.C Cardoso - Atletico A Team 1:1

90e minuut.
Quevedo rent richting de bal. Quevedo passt de bal zonder na te denken. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap. Ćulibrk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C Cardoso - Atletico A Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C Cardoso 50%, Atletico A Team 50%.
A.C Cardoso - Atletico A Team 2:1