Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-28 18:31
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: Su Mannau
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 17289
Borgonero sharkwar
Ste 31312 Tactiek 442 a
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.8 gemiddelde waardering 34.5
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Nicastro met een sublieme pass. Piórko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 1:0

5e minuut.
Mytnik heeft problemen om de bal te vangen. Palmeros rent richting de bal. Mytnik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mytnik krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kim rent richting de bal. Kim geeft een hoge lob. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Na een snelle pass probeert Yaluff de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 2:0

8e minuut.
Piórko probeert naar een medespeler te passen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim geeft de bal voor. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 3:0

14e minuut.
Tutkowski rent richting de bal. Piórko onderschept slim de pass. Piórko speelt de bal door. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Duneau speelt de bal door. Gavrančić rent richting de bal. Gavrančić passt de bal met de wreef. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kim rent richting de bal. Albreht bereikt de bal nog maar net als eerste. Albreht geeft de bal voor. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Gavrančić rent richting de bal. Gavrančić geeft de bal voor. Kim springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Palmeros rent richting de bal. Devenney begaat een overtreding. Palmeros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duneau met een snel genomen vrije trap. Palmeros krijgt zijn hoofd ertegen. Nicastro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 4:0

21e minuut.
Albreht is nu in balbezit. Albreht geeft een hoge lob. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 5:0

24e minuut.
Piórko speelt de bal door. Duneau heeft problemen om de bal te vangen. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Duneau is nu in balbezit. Duneau geeft de bal voor. Palmeros is nu in balbezit. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Nicastro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 6:0

27e minuut.
Nicastro trapt de bal weg. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ... Nicastro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 7:0

29e minuut.
Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko speelt de bal door. Gavrančić rent richting de bal. Gavrančić geeft een hoge lob. Palmeros maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Palmeros passt de bal in één keer door. Gavrančić is nu in balbezit. Gavrančić geeft een lange en hoge pass. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 8:0

39e minuut.
Querques is nu in balbezit. Querques geeft de bal voor. Kim kopt de bal weg. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kim rent richting de bal. Việt Tiến rent richting de bal. Kim onderschept slim de pass. Kim draait met de bal, schiet en ... Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 9:0

45e minuut.
Gavrančić passt de bal in één keer door. Piórko rent richting de bal. Piórko met een sublieme pass. Albreht rent richting de bal. Albreht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 22%, sharkwar 78%.
Borgonero - sharkwar 9:0

47e minuut.
Albreht is nu in balbezit. Albreht geeft de bal voor. Palmeros rent richting de bal. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Nicastro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 10:0

48e minuut.
Obiso is nu in balbezit. Obiso passt de bal in één keer door. Việt Tiến rent richting de bal. Kim verovert de bal door een tackle van achteren. Kim schiet op doel. Nicastro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros schiet op doel. Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 11:0

57e minuut.
Gavrančić geeft een lange en hoge pass. Yaluff bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmeros verovert de bal door een tackle van achteren. Palmeros draait met de bal, schiet en ... Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Siemaszkiewicz is nu in balbezit. Siemaszkiewicz geeft een hoge lob. Daar is Zame, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... Nicastro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 12:0

60e minuut.
Figo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Kurański komt het veld opgelopen. Kurański met de inworp. Piórko is nu in balbezit. Piórko geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 13:0

64e minuut.
Obiso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tutkowski met een sublieme pass. Querques is nu in balbezit. Pożegowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak geeft een lange en hoge pass. Oborski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Daar is Querques, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Querques probeert naar een medespeler te passen. Palmeros rent richting de bal. Palmeros haalt uit met een fantastische trap. Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 14:0

70e minuut.
Figo passt de bal in één keer door. Palmeros bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaluff schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yaluff krijgt een gele kaart. Palmeros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Palmeros kan niet meer verder spelen. Szpręga komt het veld opgelopen. Piórko komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nicastro met een harde bal richting middenveld. Figo kopt de bal weg. Szpręga is nu in balbezit. Szpręga draait met de bal, schiet en ... Nicastro bokst de bal weg.

77e minuut.
Piórko probeert naar een medespeler te passen. Kurański heeft problemen om de bal te vangen. Kurański passt de bal met de wreef. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Buitenspel voor Mytnik. Goede buitenspelval van de verdediging. Zadra maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zame kan de bal niet met de borst controleren. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 15:0

87e minuut.
Klungelig pakt Kim de bal. Kim passt de bal in één keer door. Piórko probeert naar een medespeler te passen. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Borgonero - sharkwar 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borgonero 24%, sharkwar 76%.
Borgonero - sharkwar 16:0