Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-31 18:32
  • Competitiewedstrijd: Serie D.18
  • Stadion: sharkwar Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2619
sharkwar Borgonero
442 a Tactiek Ste 31312
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.4 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten excellent
weak Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Nicastro trapt de bal weg van het doel. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Pożegowiak maakt een afschuwelijke overtreding. Pożegowiak krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kazımzadə kopt de bal weg. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duneau probeert naar een medespeler te passen. Kim rent richting de bal. Kim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Duneau geeft een lange en hoge pass. Yaluff probeert de bal met de borst te controleren. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:1

7e minuut.
Kazımzadə is nu in balbezit. Kazımzadə speelt de bal door. Obiso rent richting de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tutkowski rent richting de bal. Piórko verovert de bal door een tackle van achteren. Piórko met een sublieme pass. Kim is nu in balbezit. Kim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:2

11e minuut.
Gavrančić passt de bal zonder na te denken. Bianco is nu in balbezit. Yaluff rent richting de bal. Bianco verovert de bal door een tackle van achteren. Bianco schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Piórko passt de bal in één keer door. Kurański geeft een hoge lob. Daar is Devenney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:3

15e minuut.
Duneau kopt de bal weg. Klungelig pakt Yaluff de bal. Bianco rent richting de bal. Bianco draait met de bal, schiet en ... Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Obiso de bal. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Obiso legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kim neemt de penalty, wat een uithaal! Nicastro bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kim is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:5

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Gavrančić de bal onder controle te krijgen. Duneau bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pożegowiak. Pożegowiak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

26e minuut.
Mytnik is nu in balbezit. Duneau onderschept slim de pass. Duneau met een sublieme pass. Bianco rent richting de bal. Bianco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Obiso geeft de bal voor. Gavrančić is nu in balbezit. Gavrančić geeft een hoge lob. Kim kan de bal niet met de borst controleren. Kim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kurański passt de bal zonder na te denken. Piórko rent richting de bal. Piórko passt de bal met de wreef. Kim is nu in balbezit. Kim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:6

38e minuut.
Daar is Gavrančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrančić speelt de bal door. Bianco rent richting de bal. Bianco schiet op doel. Nicastro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:7

41e minuut.
Piórko probeert naar een medespeler te passen. Gavrančić is nu in balbezit. Gavrančić met een sublieme pass. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 80%, Borgonero 20%.
sharkwar - Borgonero 0:8

55e minuut.
Kurański onderschept slim de pass. Kurański geeft de bal voor. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim draait met de bal, schiet en ... Nicastro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:9

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pardilha komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pardilha met de inworp. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo geeft een hoge lob. Kim is nu in balbezit. Kim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:10

71e minuut.
Figo is nu in balbezit. Figo geeft de bal voor. Bianco heeft problemen om de bal te vangen. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pardilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Szpręga komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Piórko speelt de bal door. Szpręga is nu in balbezit. Figo rent richting de bal. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Piórko passt de bal zonder na te denken. Szpręga heeft problemen om de bal te vangen. Tutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piórko rent richting de bal. Piórko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Kurański is nu in balbezit. Kurański geeft een lange en hoge pass. Pardilha kopt de bal weg. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szpręga geeft een lange en hoge pass. Daar is Yaluff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bianco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bianco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:11

89e minuut.
Kurański geeft een lange en hoge pass. Zame bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpręga verovert de bal door een tackle van achteren. Szpręga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sharkwar - Borgonero 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sharkwar 74%, Borgonero 26%.
sharkwar - Borgonero 0:12