Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.19
  • Stadion: Dolomiten Park
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12329
Elfi delle Dolomiti casteldisandro
Edelf 541 NEW Tactiek bzona3
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 59.5
solide Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Musialik speelt de bal door. Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Antonescu is nu in balbezit. Langley verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Talkowski zijn tegenspeler op de grond. Talkowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Aliling met een sublieme pass. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 48%, casteldisandro 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Elfi delle Dolomiti - casteldisandro 0:0

48e minuut.
Merckx probeert naar een medespeler te passen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft de bal voor. Langley rent richting de bal. Langley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Aliling geeft de bal voor. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Landais. Kobliha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rəsulzadə komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Serediuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - casteldisandro 1:0

58e minuut.
Dekker passt de bal met de wreef. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi passt de bal met de wreef. Kobliha rent richting de bal. Kobliha draait met de bal, schiet en ... Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Gaudio probeert naar een medespeler te passen. Sperlecchi rent richting de bal. Knez begaat een overtreding. Knez krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Inworp. Aliling zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rəsulzadə geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - casteldisandro 2:0

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Pavlič de bal onder controle te krijgen. Merckx speelt de bal door. Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een lange en hoge pass. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 55%, casteldisandro 45%.
Elfi delle Dolomiti - casteldisandro 2:0