Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Nutria The Alpha Divers
alb2021 Tactiek 451 sos altos
57% Balbezit 43%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
59.2 gemiddelde waardering 57.5
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
do Amaral speelt de bal door. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła passt de bal met de wreef. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - The Alpha Divers 1:0

15e minuut.
Äckerle rent richting de bal. Koranyi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Äckerle raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Äckerle neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Nutria - The Alpha Divers 1:1

16e minuut.
Farmer is nu in balbezit. Farmer geeft een hoge lob. Garguła rent richting de bal. Garguła geeft een hoge lob. Komenić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Aggourakis rent richting de bal. Tomankiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Campinas de bal. Campinas schiet op doel. Hải Khôi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - The Alpha Divers 1:2

21e minuut.
Ionescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beaudier komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Beaudier rent richting de bal. Beaudier geeft een lange en hoge pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer schiet op doel. Deaconu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 42%, The Alpha Divers 58%.
Real Nutria - The Alpha Divers 1:2

50e minuut.
Kranias geeft de bal voor. Garguła is nu in balbezit. Garguła met een sublieme pass. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Deaconu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Garguła rent richting de bal. Garguła speelt de bal door. Farmer is nu in balbezit. Farmer schiet op doel. Deaconu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Nutria - The Alpha Divers 2:2

58e minuut.
Inworp. Vivien met een snelle inworp. Devrimci geeft een hoge lob. Campinas krijgt zijn hoofd ertegen. Hải Khôi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - The Alpha Divers 2:3

63e minuut.
Beaudier met een sublieme pass. do Amaral bereikt de bal nog maar net als eerste. do Amaral passt de bal met de wreef. Garguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Koranyi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Tomankiewicz passt de bal in één keer door. Campinas rent richting de bal. Campinas haalt uit met een fantastische trap. Hải Khôi bokst de bal weg.

72e minuut.
do Amaral heeft problemen om de bal te vangen. Vivien verovert de bal door een tackle van achteren. Vivien geeft een hoge lob. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino schiet op doel. Hải Khôi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Lăcustă speelt de bal door. Garguła is nu in balbezit. Garguła met een sublieme pass. Farmer rent richting de bal. Farmer haalt uit met een fantastische trap. Deaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komenić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Nutria - The Alpha Divers 3:3

83e minuut.
Farmer verovert de bal door een tackle van achteren. do Amaral probeert naar een medespeler te passen. Bonaluce rent richting de bal. Komenić onderschept slim de pass. Komenić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lăcustă met een sublieme pass. Beaudier heeft problemen om de bal te vangen. Beaudier geeft een hoge lob. Farmer springt en kopt de bal. Deaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - The Alpha Divers 4:3

88e minuut.
Beaudier rent richting de bal. Beaudier met een sublieme pass. Komenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Komenić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Nutria - The Alpha Divers 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Nutria 47%, The Alpha Divers 53%.
Real Nutria - The Alpha Divers 5:3