Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.19
  • Stadion: Taurinova Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 29323
Taurinova Pianorese FC
2022 Tactiek 442_medio
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
43.1 gemiddelde waardering 59.7
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


7e minuut.
Luzhaj rent richting de bal. Wajrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wajrak passt de bal zonder na te denken. Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk haalt uit met een fantastische trap. Todua bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Barwin rent richting de bal. Barwin geeft een hoge lob. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak schiet op doel. Todua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:1

11e minuut.
Buczyński kopt de bal weg. Barwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Barwin speelt de bal door. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk draait met de bal, schiet en ... Todua bokst de bal weg.

22e minuut.
Bugajski is nu in balbezit. Bugajski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sanders de bal. Sanders geeft de bal voor. Todua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barwin met een sublieme pass. Bugajski heeft problemen om de bal te vangen. Bugajski met een sublieme pass. Wajrak rent richting de bal. Wajrak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bugajski rent richting de bal. Bugajski geeft de bal voor. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak schiet op doel. Todua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:2

39e minuut.
Golem is nu in balbezit. Wajrak onderschept slim de pass. Wajrak passt de bal in één keer door. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:3

40e minuut.
Todua met een sublieme pass. Bugajski kopt de bal weg. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 49%, Pianorese FC 51%.
Taurinova - Pianorese FC 0:4

49e minuut.
Bach geeft de bal voor. Szewczyk kopt de bal weg. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Todua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:5

50e minuut.
Barwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coinac komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Sanders met een sublieme pass. Coinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Coinac probeert naar een medespeler te passen. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Todua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Zaroda geeft een lange en hoge pass. Bach is nu in balbezit. Sanders met een sublieme pass. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Todua trapt de bal weg van het doel. Coinac kopt de bal weg. Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk haalt uit met een fantastische trap. Todua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wajrak rent richting de bal. Wajrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:6

58e minuut.
Daar is Luzhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk is nu in balbezit. Szewczyk schiet op doel. Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Ðordić passt de bal in één keer door. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski draait met de bal, schiet en ... Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:7

71e minuut.
Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk passt de bal met de wreef. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak schiet op doel. Todua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bugajski passt de bal zonder na te denken. Coinac rent richting de bal. Coinac passt de bal zonder na te denken. Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zaroda is nu in balbezit. Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders speelt de bal door. Wajrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajrak draait met de bal, schiet en ... Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Sanders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hašek rent richting de bal. Bugajski onderschept slim de pass. Bugajski geeft de bal voor. Szewczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Szewczyk rent richting de bal. Szewczyk draait met de bal, schiet en ... Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:8

84e minuut.
Szewczyk passt de bal met de wreef. Coinac is nu in balbezit. Coinac geeft een lange en hoge pass. Wajrak maakt een snoekduik en kopt de bal. Todua probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:9

89e minuut.
Bach geeft de bal voor. Golem kan de bal niet met de borst controleren. Wajrak is nu in balbezit. Wajrak haalt uit met een fantastische trap. Todua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - Pianorese FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 57%, Pianorese FC 43%.
Taurinova - Pianorese FC 0:10