Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis subsonik team
Sur.5-3-1-1 v1M Tactiek copertura bis
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten solid
adequate Passen good
outstanding Verdedigen excellent


1e minuut.
Deschamps rent richting de bal. Deschamps passt de bal met de wreef. Hołowczyc heeft problemen om de bal te vangen. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Goñalons rent richting de bal. Hołowczyc verovert de bal door een tackle van achteren. Zápotský verovert de bal door een tackle van achteren. Zápotský speelt de bal door. Belitardo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zápotský passt de bal met de wreef. Fafián rent richting de bal. Fafián schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - subsonik team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 44%, subsonik team 56%.
Phoenicis - subsonik team 0:1

47e minuut.
Ferrieri met de inworp. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pănican. Pănican krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hybben met een sublieme pass. Buscher rent richting de bal. Buscher speelt de bal door. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Deschamps rent richting de bal. Deschamps speelt de bal door. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafián haalt uit met een fantastische trap. Cupiał maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - subsonik team 0:2

81e minuut.
Elmacı onderschept slim de pass. Ferrieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrieri passt de bal zonder na te denken. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hybben geeft de bal voor. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba geeft een lange en hoge pass. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 53%, subsonik team 47%.
Phoenicis - subsonik team 0:2