Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mucche guerriere ninjia Villanova
Tris Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 49.7
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Furi is nu in balbezit. Furi passt de bal met de wreef. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapace haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Viglini speelt de bal door. Imovilli is nu in balbezit. Imovilli passt de bal met de wreef. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genovesi schiet op doel. De bal raakt de paal. Apice probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Tommasino rent richting de bal. Roztwór rent richting de bal. Ielpo onderschept slim de pass. Rapace rent richting de bal. Rapace draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bonapace heeft problemen om de bal te vangen. Violini onderschept slim de pass. Violini geeft de bal voor. Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bonapace onderschept slim de pass. Bonapace met een sublieme pass. Genovesi rent richting de bal. Genovesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Villanova 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 47%, Villanova 53%.
Mucche guerriere ninjia - Villanova 0:1

48e minuut.
Discenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Discenza geeft de bal voor. Daar is Genovesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viglini rent richting de bal. Viglini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Furi bereikt de bal nog maar net als eerste. Furi passt de bal zonder na te denken. Tommasino is nu in balbezit. Tommasino passt de bal zonder na te denken. Roztwór met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mucche guerriere ninjia - Villanova 1:1

60e minuut.
Violini speelt de bal door. Vermeersch is nu in balbezit. Furi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Furi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Furi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Masciarelli probeert naar een medespeler te passen. Tommasino kopt de bal weg. Ielpo heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo haalt uit met een fantastische trap. Masciarelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Tramonte geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bonapace met de inworp. Viglini geeft de bal voor. Genovesi maakt een snoekduik en kopt de bal. Apice bokst de bal weg.

70e minuut.
Ielpo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielpo passt de bal met de wreef. Furi is nu in balbezit. Furi draait met de bal, schiet en ... Masciarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Villanova 2:1

71e minuut.
Rimondini is nu in balbezit. Rimondini geeft een lange en hoge pass. Ielpo is nu in balbezit. Ielpo heeft problemen om de bal te vangen. Ielpo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mucche guerriere ninjia - Villanova 3:1

74e minuut.
Valsecchi probeert naar een medespeler te passen. Bonapace rent richting de bal. Bonapace probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Genovesi de bal. Genovesi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Valsecchi passt de bal in één keer door. Bonapace is nu in balbezit. Bonapace geeft een lange en hoge pass. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi schiet op doel. Apice bokst de bal weg.

85e minuut.
Discenza verovert de bal door een tackle van achteren. Discenza passt de bal in één keer door. Violini probeert naar een medespeler te passen. Ielpo rent richting de bal. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vissani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roztwór is nu in balbezit. Furi is nu in balbezit. Ielpo rent richting de bal. Ielpo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mucche guerriere ninjia 49%, Villanova 51%.
Mucche guerriere ninjia - Villanova 3:1