Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
subsonik team Pianorese FC
copertura bis Tactiek 442_medio
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
59.5 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Inworp. Sanders met een snelle inworp. Zápotský met een sublieme pass. Elmacı rent richting de bal. Elmacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
subsonik team - Pianorese FC 1:0

18e minuut.
Zápotský bereikt de bal nog maar net als eerste. Zápotský geeft een lange en hoge pass. Rainov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Buczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Buczyński geeft een lange en hoge pass. Várhidi is nu in balbezit. Várhidi haalt uit met een fantastische trap. Calatro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov geeft de bal voor. Várhidi is nu in balbezit. Várhidi haalt uit met een fantastische trap. Calatro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
subsonik team - Pianorese FC 1:1

34e minuut.
Buczyński geeft een lange en hoge pass. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Heidrich neemt de hoekschop. Várhidi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: subsonik team 35%, Pianorese FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
subsonik team - Pianorese FC 1:1

47e minuut.
Doeltrap. Anghel trapt de bal weg van het doel. Várhidi kopt de bal weg. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Calatro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Gümüşel met een sublieme pass. Zápotský rent richting de bal. Fafián bereikt de bal nog maar net als eerste. Završnik is nu in balbezit. Završnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Elmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski is nu in balbezit. Bugajski geeft een lange en hoge pass. Gümüşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Heidrich is nu in balbezit. Gümüşel onderschept slim de pass. Ferrieri speelt de bal door. Elmacı rent richting de bal. Elmacı schiet op doel. Anghel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Rietveld begaat een overtreding. Bergkamp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coinac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Várhidi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Završnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajski probeert naar een medespeler te passen. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanders geeft een lange en hoge pass. Heidrich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Buitenspel voor Várhidi. Goede buitenspelval van de verdediging. Ghisilieri neemt vlug de vrije trap. Elmacı rent richting de bal. Završnik rent richting de bal. Završnik haalt uit met een fantastische trap. Anghel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Završnik rent richting de bal. Završnik passt de bal in één keer door. Rietveld speelt de bal door. Završnik is nu in balbezit. Završnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: subsonik team 33%, Pianorese FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
subsonik team - Pianorese FC 1:1