Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.19
  • Stadion: Dolomiten Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22353
Elfi delle Dolomiti The Alpha Divers
Edelf 541 NEW Tactiek 451 sos altos
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.5 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Dekker onderschept slim de pass. Dekker geeft de bal voor. Aliling rent richting de bal. Aliling haalt uit met een fantastische trap. Deaconu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kormány met een sublieme pass. Bonaluce rent richting de bal. Bonaluce geeft de bal voor. Äckerle is nu in balbezit. Äckerle geeft een hoge lob. Azmaner bokst de bal weg. Jarzębowski is nu in balbezit. Boissier onderschept slim de pass. Boissier draait met de bal, schiet en ... Azmaner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Aliling controleert de bal met de borst. Aliling passt de bal zonder na te denken. Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə geeft een hoge lob. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. Deaconu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kormány rent richting de bal. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 1:0

9e minuut.
Tomankiewicz is nu in balbezit. Kobliha onderschept slim de pass. Dekker met een sublieme pass. Sperlecchi geeft de bal voor. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. Deaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pelegrino onderschept slim de pass. Pelegrino passt de bal zonder na te denken. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel. Azmaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 1:1

13e minuut.
Sperlecchi geeft de bal voor. Kobliha springt en kopt de bal. Bonaluce heeft problemen om de bal te vangen. Rəsulzadə is nu in balbezit. Rəsulzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 2:1

17e minuut.
Doeltrap. Azmaner met een harde bal richting middenveld. Aliling bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Gaudio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sperlecchi heeft problemen om de bal te vangen. Sperlecchi geeft de bal voor. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. Deaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 3:1

27e minuut.
Aliling speelt de bal door. Rəsulzadə geeft de bal voor. Kobliha is nu in balbezit. Kobliha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 4:1

31e minuut.
Antonescu is nu in balbezit. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi geeft de bal voor. Rəsulzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 5:1

45e minuut.
Inworp. Dekker met de inworp. Sperlecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperlecchi geeft een lange en hoge pass. Kobliha krijgt zijn hoofd ertegen. Deaconu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 33%, The Alpha Divers 67%.
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 5:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gaudio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sperlecchi rent richting de bal. Sperlecchi geeft een hoge lob. Kobliha springt en kopt de bal. Deaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Dekker onderschept slim de pass. Dekker speelt de bal door. Kobliha rent richting de bal. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 6:1

63e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cwalina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cwalina kan niet meer verder spelen. Vivien komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Musialik kopt de bal weg. Rəsulzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Aliling rent richting de bal. Aliling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker passt de bal in één keer door. Aliling rent richting de bal. Aliling geeft een lange en hoge pass. Dekker springt en kopt de bal. Deaconu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dekker is nu in balbezit. Dekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 7:1

76e minuut.
Dekker passt de bal in één keer door. Jarzębowski speelt de bal door. Kobliha rent richting de bal. Kobliha schiet op doel. Deaconu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 8:1

79e minuut.
Gaudio verovert de bal door een tackle van achteren. Gaudio geeft een hoge lob. Vivien probeert naar een medespeler te passen. Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Äckerle controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Musialik maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Aliling is nu in balbezit. Aliling geeft een hoge lob. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een lange en hoge pass. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 47%, The Alpha Divers 53%.
Elfi delle Dolomiti - The Alpha Divers 9:1