Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
casteldisandro Real Nutria
bzona3 Tactiek ALB OK
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
17 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.4 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Langley kopt de bal weg. Pavlič is nu in balbezit. Franzinelli begaat een overtreding. Pavlič is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pavlič wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Merckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merckx speelt de bal door. Fonte speelt de bal door. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft een hoge lob. Garguła is nu in balbezit. Langley onderschept slim de pass. Langley draait met de bal, schiet en ... Paal!

16e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Merckx passt de bal met de wreef. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft de bal voor. Langley springt en kopt de bal. Kadera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
do Amaral speelt de bal door. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu probeert naar een medespeler te passen. Dard rent richting de bal. Dard draait met de bal, schiet en ... Serediuc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Micali geeft een hoge lob. Farmer rent richting de bal. Landais legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dard zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Zapata kopt de bal weg. Koranyi probeert de bal met de borst te controleren. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Kadera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

27e minuut.
Rosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merckx is nu in balbezit. Merckx passt de bal zonder na te denken. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kadera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Knez heeft problemen om de bal te vangen. Arsenescu is nu in balbezit. Arsenescu geeft een hoge lob. Farmer maakt een snoekduik en kopt de bal. Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 43%, Real Nutria 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
casteldisandro - Real Nutria 0:0

49e minuut.
Franzinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata rent richting de bal. Franzinelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zapata raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zapata kan niet meer verder spelen. Anderson komt het veld opgelopen. Merckx met een snel genomen vrije trap. Langley springt en kopt de bal. Kadera bokst de bal weg. Langley rent richting de bal. Langley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Real Nutria 1:0

52e minuut.
Landais bereikt de bal nog maar net als eerste. Landais speelt de bal door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson geeft een lange en hoge pass. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal. Kadera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lolingua is nu in balbezit. Merckx verovert de bal door een tackle van achteren. Merckx probeert naar een medespeler te passen. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Anderson geeft een lange en hoge pass. Koranyi probeert de bal met de borst te controleren. Langley begaat een overtreding. Langley krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Micali is nu in balbezit. Pavlič onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anderson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Na een snelle pass probeert Langley de bal onder controle te krijgen. Kadera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fonte met een snelle inworp. Knez rent richting de bal. Knez geeft een lange en hoge pass. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal. Kadera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pavlič rent richting de bal. Pavlič haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Fonte speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal zonder na te denken. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič schiet op doel. Kadera bokst de bal weg.

85e minuut.
Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Garguła onderschept slim de pass. Garguła probeert naar een medespeler te passen. Pavlič bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlič schiet op doel. Kadera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
casteldisandro - Real Nutria 2:0

89e minuut.
Merckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Merckx probeert naar een medespeler te passen. Daar is Anderson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anderson geeft de bal voor. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: casteldisandro 34%, Real Nutria 66%.
casteldisandro - Real Nutria 2:0