Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babilonia Terme UltrasVecchieManiere
superbarozzi Tactiek CTX20192ATT
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 55.8
excellent Schieten very good
formidable Passen good
formidable Verdedigen excellent


3e minuut.
Kielar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Całka met een sublieme pass. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft de bal voor. Telek springt en kopt de bal. Boniecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kulczycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 1:0

9e minuut.
Rubio Fauria geeft de bal voor. Dagostino rent richting de bal. Dagostino probeert naar een medespeler te passen. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mikruta onderschept slim de pass. Rijavec speelt de bal door. Dagostino is nu in balbezit. Dagostino draait met de bal, schiet en ... Jucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Suwazono heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kielar. Suwazono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubio Fauria zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gostomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostomski schiet op doel. Jucker maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Telek probeert naar een medespeler te passen. Kielar heeft problemen om de bal te vangen. Kielar passt de bal zonder na te denken. Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Oviedo is nu in balbezit. Gostomski onderschept slim de pass. Gostomski geeft een hoge lob. Suwazono is nu in balbezit. Suwazono draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

40e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Telek rent richting de bal. Kulczycki is nu in balbezit. Kulczycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheikh Ndiaye heeft problemen om de bal te vangen. Telek is nu in balbezit. Telek schiet op doel. Boniecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 2:0

41e minuut.
Całka passt de bal met de wreef. Oviedo is nu in balbezit. Mikruta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikruta krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Cheikh Ndiaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kielar geeft een lange en hoge pass. Telek is nu in balbezit. Telek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 50%, UltrasVecchieManiere 50%.
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 3:0

52e minuut.
Rubio Fauria bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki passt de bal in één keer door. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek schiet op doel. Boniecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Casa geeft de bal voor. Suwazono is nu in balbezit. Casa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Casa krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Inworp. Szakály komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Śliwka met een snelle inworp. Soto is nu in balbezit. Szakály verovert de bal door een tackle van achteren. Szakály geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki passt de bal zonder na te denken. Oviedo rent richting de bal. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Telek krijgt zijn hoofd ertegen. Boniecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Telek passt de bal in één keer door. Mendil rent richting de bal. Kulczycki onderschept slim de pass. Kulczycki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Kulczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rijavec is nu in balbezit. Kulczycki rent richting de bal. Kulczycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babilonia Terme 29%, UltrasVecchieManiere 71%.
Babilonia Terme - UltrasVecchieManiere 4:0