Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:33
  • Competitiewedstrijd: Serie D.20
  • Stadion: grifone Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 28285
grifone andre67
442 Tactiek prova
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 60
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Bercovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bercovich krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Ambrogi is nu in balbezit. Morton bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi onderschept slim de pass. Ambrogi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Urban probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal in één keer door. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota schiet op doel. Stańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daeseleire onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schmitt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hota maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Denemark speelt de bal door. Hota bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota passt de bal met de wreef. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tosato bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosato speelt de bal door. Daar is Manuel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manuel geeft de bal voor. Ambrogi maakt een snoekduik en kopt de bal. Puziņš bokst de bal weg. Wajerczyk is nu in balbezit. Wajerczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 50%, andre67 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grifone - andre67 0:0

51e minuut.
Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybråten verovert de bal door een tackle van achteren. Nybråten passt de bal met de wreef. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea passt de bal met de wreef. Hota rent richting de bal. Hota schiet op doel. Stańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Schmitt kopt de bal weg. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Nybråten probeert naar een medespeler te passen. Ambrogi rent richting de bal. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Lykoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Lykoudis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tosato met een snelle inworp. Wajerczyk geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - andre67 1:0

72e minuut.
Qafurov geeft een lange en hoge pass. Wajerczyk is nu in balbezit. Bükehan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bükehan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Manuel passt de bal zonder na te denken. Bercovich geeft een lange en hoge pass. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
grifone - andre67 2:0

79e minuut.
Stańczuk probeert naar een medespeler te passen. Denemark probeert de bal met de borst te controleren. Denemark probeert naar een medespeler te passen. Hota rent richting de bal. Hota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefánsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schmitt speelt de bal door. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Stańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Waleczek geeft de bal voor. Morton kopt de bal weg. Urban speelt de bal door. Daar is Hota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grifone 53%, andre67 47%.
grifone - andre67 2:0