Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuori Salerno Bertoi Team
433B Tactiek d55
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.7 gemiddelde waardering 61.6
very good Schieten formidable
good Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Aguilar geeft een hoge lob. Valjasepp controleert de bal met de borst. Ahumada is nu in balbezit. Valjasepp onderschept slim de pass. Valjasepp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Bertoi Team 0:1

4e minuut.
Ielcean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldovrando is nu in balbezit. Aldovrando met een sublieme pass. Riesgo rent richting de bal. Riesgo geeft een hoge lob. Eidem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valjasepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Valjasepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Bertoi Team 0:2

14e minuut.
Eskurza geeft een hoge lob. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Weitoxem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weitoxem is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Bociański de bal onder controle te krijgen. Rubirosa is nu in balbezit. Rubirosa passt de bal zonder na te denken. Hodorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Eskurza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodorov onderschept slim de pass. Hodorov met een sublieme pass. Bociański is nu in balbezit. Bociański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuori Salerno - Bertoi Team 1:2

25e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ielcean met een snelle inworp. Caretto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Valjasepp is nu in balbezit. van der Vegt verovert de bal door een tackle van achteren. Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando schiet op doel. Eidem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caretto passt de bal zonder na te denken. Ielcean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean schiet op doel. Venditto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Caretto geeft de bal voor. Venditto met een sublieme pass. Aldovrando kopt de bal weg. Valjasepp rent richting de bal. Valjasepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen. Aldovrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Black is nu in balbezit. Aldovrando onderschept slim de pass. Aldovrando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 59%, Bertoi Team 41%.
Fuori Salerno - Bertoi Team 1:2

46e minuut.
Jamison komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Inworp. Nsana komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Inworp. Đình Bắc komt het veld opgelopen. Stokić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Cameira kopt de bal weg. Aldovrando is nu in balbezit. Caretto verovert de bal door een tackle van achteren. Caretto geeft een hoge lob. Bociański krijgt zijn hoofd ertegen. Venditto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ullum passt de bal in één keer door. Nsana bereikt de bal nog maar net als eerste. Ielcean maakt een afschuwelijke overtreding. Ielcean krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Cameira onderschept slim de pass. Cameira geeft de bal voor. Bociański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bociański schiet op doel. Paal! Rubirosa geeft een hoge lob. van der Vegt kopt de bal weg. Hodorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodorov schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuori Salerno - Bertoi Team 2:2

87e minuut.
Nsana met een sublieme pass. Aldovrando is nu in balbezit. Cameira bereikt de bal nog maar net als eerste. Stokić onderschept slim de pass. Stokić haalt uit met een fantastische trap. Eidem bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuori Salerno 43%, Bertoi Team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fuori Salerno - Bertoi Team 2:2