Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Babbenis F.C. Kickreker
babbenis Tactiek 442 classic
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 45.2
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wojdyga zal de hoekschop nemen. Filho kopt de bal weg. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Batistoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Canto e Castro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Kickreker 0:1

30e minuut.
Dąbal speelt de bal door. Collamoto geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Moriwaki is nu in balbezit. Moriwaki speelt de bal door. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kurzaj de bal onder controle te krijgen. Postoacă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pacuda geeft een hoge lob. Szklarski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moriwaki probeert naar een medespeler te passen. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Postoacă probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Ulaga de bal. Salachna onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 41%, Kickreker 59%.
Babbenis F.C. - Kickreker 0:1

57e minuut.
Blacha is nu in balbezit. Klepczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Klepczyński passt de bal zonder na te denken. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Postoacă trapt de bal weg. Wojdyga kopt de bal weg. Blacha probeert de bal aan de voet te houden. Skarupa rent richting de bal. Skarupa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Filho geeft een lange en hoge pass. Klepczyński kopt de bal weg. Skarupa is nu in balbezit. Skarupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Kickreker 0:2

69e minuut.
Klepczyński passt de bal zonder na te denken. Skarupa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Katsafados. Skarupa raakt geblesseerd tijdens het duel. Dąbal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pangraţiu geeft de bal voor. Devine rent richting de bal. Devine passt de bal met de wreef. Pacuda heeft problemen om de bal te vangen. Pacuda geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pangraţiu rent richting de bal. Szklarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu geeft een hoge lob. Devine krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Collamoto verovert de bal door een tackle van achteren. Devine speelt de bal door. Pacuda geeft de bal voor. Klungelig pakt Ulaga de bal. Ulaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Kickreker 1:2

88e minuut.
Mecseki is nu in balbezit. Mecseki geeft een hoge lob. Skarupa heeft problemen om de bal te vangen. Skarupa schiet op doel. Batistoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Babbenis F.C. - Kickreker 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Babbenis F.C. 34%, Kickreker 66%.
Babbenis F.C. - Kickreker 1:3